Mirage Buitentegels

Mirage tegel collectie

De Mirage tegelseries worden geproduceerd met de meest geavanceerde techieken. Door zorgvuldig gebruik en dosering van de kleurpigmenten worden keramische tegels geproduceerd zonder repetitieve patronen waardoor elke tegel uniek is. De keramische tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor u voor lange tijd kunt genieten van de perfecte tegel. Door de vele verschillende series, kleuren, formaten en legpatronen kunt u altijd die combinatie kiezen die bij u en uw interieur past. Veel tegelseries zijn aan te vullen met decoratieve elementen waardoor u elke ruimte een uniek karakter kan geven.

Mirage buitentegels

De buitentegels Mirage worden geproduceerd met het speciale EVO_2 systeem. Het EVO_2 systeem is veel meer dan alleen een buitenvloer. Het is een veelzijdige toepassing die er voor zorgt dat u nog meer kunt genieten van het buitenleven. Deze keramische tegels worden speciaal op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd voor de buitenomgeving. De extra dikke tegels zijn bestand tegen intensief gebruik en extreme omstandigheden die verbonden zijn aan een buitentegel.

Buitentegels kopen?

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Mirage tegels. Hierdoor kunnen wij de klant voorzien in goed, bijpassend advies samen met de scherpste prijs! Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijs, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Zoekt u naar (Mirage) binnentegels? Kijk dan ook eens op Mirage binnentegels of op Regge Tegels & Vloeren

Mirage brengt de prachtige Italiaanse charme gecombineerd met kwaliteit samen in keramiek