Pastorelli Buitentegels

Pastorelli tegels is een Italiaans bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van tegels. Als een van de eerste producenten van gres porcellanato zie je die ervaring terug in de hoogwaardige vloer- en wandtegels, die gecombineerd met stijl en design een ruim assortiment oplevert.

Pastorelli assortiment

Het assortiment omvat een grote keuze aan imitaties zoals natuursteen- en houtlook tegels en decoratieve onderdelen. De tegels worden met de beste productietechnieken geproduceerd, waardoor er in de tegels geen herhalingen voorkomen en de kwaliteit van de tegels zeer hoog is. De unieke eigenschappen van keramiek maken het mogelijk om onder andere ook de badkamer te betegelen waardoor u uw eigen woning helemaal kunt omtoveren tot droomhuis in uw eigen stijl.

Pastorelli buitencollectie

Pastorelli produceert ook tegels met een dikte van 20 mm en 30 mm. Deze tegels hebben een hogere weerstand tegen de omstandigheden van buiten. Door deze afwerkingen kunnen tegels uit het assortiment van Pastorelli ook buitenruimtes verfraaien. Meer informatie over deze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse in (buiten)tegels van Pastorelli? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin voor meer informatie.

Kijk hier voor het assortiment van Pastorelli binnentegels.