Keramische Tegels 3 cm

Op zoek naar nieuwe tegels voor uw tuin of terras? Overweeg dan ook eens de mogelijkheden van keramische tegels met een dikte van 3 cm. Deze keramische tegels zijn er in allerlei uitstralingen, zoals betonlook of natuursteenlook. Maar naast de levensechte uitstralingen, hebben deze buitentegels het voordeel van keramiek. Keramische tegels zijn kleur-, kras- en slijtvast en makkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn het ideale tegels voor buiten, omdat keramische tegels bestendig zijn tegen de weersomstandigheden van buiten, zoals vorst en regen.

Wilt u meer informatie over keramische tegels met een dikte van 3 cm uit ons assortiment? Neem dan direct contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin. Een scherpe prijs van ons ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Keramische Tegels 3 cm uit ons assortiment:

De voordelen van 3 cm keramische tegels

Terrassen die mooi blijven, maak je met keramische tegels. Deze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. De meeste keramische terrastegels zijn 2cm dik. Hoewel deze tegels sterker zijn dan betontegels van 5cm dik, moet de ondergrond gestabiliseerd worden om het voegwerk te beschermen. Nu zijn er extra dikke keramische tegels van 3 cm, die je kan verwerken zoals standaard betontegels, die je direct verwerkt op een verstevigd zandbed. Met 3 cm keramische tegels heeft u dus hetzelfde leggemak als betontegels, maar dan een veel ruimere keus in afmetingen en afwerkingen.

Het leggemak van keramische tegels 3 cm

Tegels met 3 cm dikte zijn eenvoudig te verwerken en bovendien onverwoestbaar. Door het gewicht van 70kg/m² liggen de tegels extra stabiel in het zandbed. In tegenstelling tot keramische tegels op beton, bestaat er geen risico op vorstschade of scheuren. Bespaar dus met deze tegels ook nog aanzienlijk op de legkosten. Lees hier meer over de verwerking van buitentegels.

Bestel uw keramische terrastegels bij keramische-buitentegels.nl

Ons assortiment aan keramische tegels met 3 cm dikte is zeer ruim. Een groot gedeelte van dit assortiment is te zien bij ons in de showtuin. U bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen en advies te krijgen van onze verkopers. Benieuwd tegen welke scherpe prijs wij 3 cm tegels aan kunnen bieden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.