Keramische Tegels 3 cm

Op zoek naar nieuwe tegels voor uw tuin of terras? Overweeg dan ook eens de mogelijkheden van keramische tegels met een dikte van 3 cm. Deze keramische tegels zijn er in allerlei uitstralingen, zoals betonlook of natuursteenlook. Maar naast de levensechte uitstralingen, hebben deze buitentegels het voordeel van keramiek. Keramische tegels zijn kleur-, kras- en slijtvast en makkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn het ideale tegels voor buiten, omdat keramische tegels bestendig zijn tegen de weersomstandigheden van buiten, zoals vorst en regen. Het grootste voordeel van keramische tegels 3 cm dik is het leggemak.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van keramische tegels 3 cm dik? Neem dan direct contact met ons op. Of kom langs bij ons in de showtuin om advies van onze verkoopmedewerkers te krijgen. Een scherpe prijs van ons ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Keramische Tegels 3 cm uit ons assortiment:

De voordelen van keramische tegels 3 cm dik

Terrassen die mooi blijven, maak je met keramische tuintegels. Deze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. De meeste keramische terrastegels zijn 2 cm dik. Hoewel deze tegels sterker zijn dan betontegels van 5 cm dik, moet de ondergrond gestabiliseerd worden om het voegwerk te beschermen. Nu zijn er extra dikke keramische tegels van 3 cm. Deze tegels keramische tegels buiten 3 cm dik kun je net zoals standaard betontegels verwerken. Dus de tegels van 3 cm verwerk je direct op een verstevigd zandbed. Met 3 cm keramische tegels heeft u dus hetzelfde leggemak als betontegels, maar dan een veel ruimere keus in afmetingen en afwerkingen. Ook kunnen keramische tegels 3 cm dik gevarieerd worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijheid van oprit tegels.

Het leggemak van keramische tuintegels 3 cm

Tegels met 3 cm dikte zijn eenvoudig te verwerken en bovendien onverwoestbaar. Door het gewicht van 70kg/m² liggen de tegels extra stabiel in het zandbed. In tegenstelling tot keramische tegels op beton, bestaat er geen risico op vorstschade of scheuren. Bespaar dus met deze tegels 3 cm dik ook nog aanzienlijk op de legkosten. Het leggemak van keramische tuintegels 3 cm is het grootste voordeel waar de tegels om bekend staan. Wilt u de keramische tegels 3 cm zelf leggen? Dan geven wij u ook graag meer informatie hierover.

Ga voor een keramische houtlook tegel van 3 cm

Vaak wordt er bij keramische tegels 3 cm dik gedacht aan betontegels. Maar tegenwoordig is er ook genoeg keus qua keramische tuintegels houtlook 3 cm dik. Zo kan de natuurlijke charme van tuintegels houtlook ook worden gecombineerd met het leggemak van een keramische tuintegel 3 cm. Keramische tuintegels houtlook 3 cm vindt u ook in verschillende mogelijkheden bij ons in het assortiment.

Keramische tegels 3 cm dik aanbieding

Een keramische tegel 3 cm is er in verschillende soorten en maten. En deze tegels wilt u natuurlijk tegen de scherpste prijs. De scherpste prijs vindt u bij Keramische-Buitentegels.nl. Doordat wij grote voorraadpartijen in kunnen kopen vindt u keramische tegels 3 cm dik aanbiedingen bij ons. Bent u benieuwd naar een keramische tegel 3 cm dik aanbieding? Kijk dan eens op onze aanbiedingen pagina. Daarnaast kunt u een keramische tegels 3 cm dik aanbieding ook komen bekijken bij ons in de showtuin.

Keramische tegels 3 cm tegen kopen bij Keramische-Buitentegels.nl

Ons assortiment aan keramische tegels met 3 cm dikte is zeer ruim. Een groot gedeelte van dit assortiment is te zien bij ons in de showtuin. U bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen en advies te krijgen van onze verkopers. Benieuwd tegen welke scherpe prijs wij 3 cm tegels aan kunnen bieden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.