Tagina Buitentegels

Met jarenlange ervaring in het traditioneel produceren van keramische producten combineert Tagina buitentegels ervaring met de nieuwste en geavanceerde productietechnieken. Zij doen dit zonder hierbij de vertrouwde karakteristieke kenmerken van historische productietechnieken te verliezen. Het resultaat hiervan is een product met de hoogste kwaliteit, hoogstaand design en dat voor een zeer scherpe prijs.

Interesse in een tegel uit het assortiment van Tagina Buitentegels? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan.

Tagina Buitentegels Series

Tagina buitentegels

De nieuwe producten van Tagina 20 en 30 mm dikte worden met behulp van dezelfde hoge kwaliteit van keramiek gemaakt aan de oppervlakte, waardoor de overgang van binnenshuis naar uw terras perfect overloopt. De tegels kunnen worden toegepast op diverse ondergronden zoals grind, zand en gras. Tagina Compact tegels hebben een zeer luxe uitstraling. Deze tegels zijn maar liefst 20 of 30 mm dik, wat ze geschikt maakt voor diverse buitenruimtes. Tagina tegels is wereldwijd bekend vanwege zijn vooraanstaande technologie in het produceren van keramische tegels. Door innovatieve toepassingen in het productieproces is Tagina nu ook in staat om tegels te produceren in 2 cm.

Interesse in Tagina Buitentegels?

Heeft u interesse in een tegel uit het assortiment van Tagina? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Tagina tegels. Bent u op zoek naar (Tagina) binnentegels Kijk dan ook eens op Tagina binnentegels.