Zwembad Tegels

Tegels rondom uw zwembad bepalen de sfeer rondom uw zwembad. Daarnaast is het belangrijk dat zwembad tegels anti-slip zijn, kleur-, kras- en slijtvast zijn en natuurlijk passen bij uw wens. Keramische-buitentegels.nl biedt hierin een ruim assortiment waarin bijna zeker iedere klant een keus kan maken.

Wilt u inspiratie op komen voor zwembad tegels? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin. Waar onze verkoopmedewerkers ook graag voor u klaar staan met meer advies en informatie. Direct een prijsopgave ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Enkele van onze referenties

De tegels van het zwembad bepalen de stijl

Een zwembad in de tuin is natuurlijk heerlijk. Maar naast de comfortabele voordelen wilt u natuurlijk dat de stijl van uw zwembad past in die van de tuin. Deze stijl wordt mede bepaald door de zwembad tegels die u kiest. Tegels voor het zwembad zijn er in het assortiment van Keramische-Buitentegels.nl in vele variaties. Dit zijn variaties in afmetingen, diktes en looks. Zo kan de zwembad tegel worden gevonden die perfect aansluit op het ontwerp van tuin & terras. Daarnaast kunnen wij de tegels uit het assortiment op maat afwerken. Zodat bijvoorbeel de zwembad randen in dezelfde stijl als de tuin- en terrastegels verkregen kunnen worden.

Voordeel van een keramische zwembad tegel

Keramische (buiten)tegels zijn ideaal voor gebruik rondom het zwembad. Keramische tegels hebben een goede anti-slip waarde waardoor de toepassing van keramische tegels ideaal is voor zwembaden. Ook hebben keramische tegels het voordeel dat ze kleur- kras- en slijtvast zijn. Hierdoor gaan deze tegels extra lang mee.

Combineer met zwembad randen

Bij zwembad tegels horen ook zwembad randen rondom het zwembad. Bij Keramische-Buitentegels.nl kunnen wij zwembad randen laten maken uit dezelfde zwembad tegels. Zodat de zwembad randen aansluiten op de stijl van uw zwembad. Meer informatie over deze mogelijkheid? Lees dan hier meer over zwembadranden.

Maatwerk

Rondom het zwembad zien we het vaker voorkomen dat er maatwerk nodig is. Dit maatwerk is bijvoorbeeld de hierboven beschreven zwembadranden. Maar bijvoorbeeld ook het leggen van de tegels op afschot zodat het water op de zwembad tegels wegloopt. Of de traptreden die in een terras verwerkt moeten worden. Ook over dit maatwerk adviseert en informeert Keramische-Buitentegels.nl graag. Zo kunt u in de hele tuin dezelfde zwembad tegels kiezen en krijgt u een prachtig uniform geheel. Dit advies hebben wij al bij vele projecten mogen geven. Zodat we een ruime ervaring op het gebied van maatwerk hebben opgebouwd.

Ons assortiment

Keramische-buitentegels.nl biedt een ruim en gevarieerd assortiment aan keramische buitentegels die ook geschikt zijn voor vloeren rondom zwembaden. Kies uit ons ruime assortiment tegels die passen bij uw wens en uw gebruik, voor zowel particulier als commercieel gebruik. Wij hebben al bij meerdere projecten de tegels rondom zwembaden mogen verzorgen. Hierdoor hebben wij al ervaring met deze projecten, waardoor wij u kunnen voorzien in een goed en bijpassend advies op maat. Kijk onder aan de pagina naar enkele voorbeelden van ons assortiment en van onze projecten.

Zwembad tegels bij Keramische-Buitentegels kopen

Bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van zwembad tegels? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showtuin voor advies en inspiratie en advies. Een scherpe totaalprijs weten voor zwembad tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan! Keramische-Buitentegels heeft al bij vele projecten zwembad tegels mogen verzorgen. En daardoor geven wij ook graag bij uw project advies!