Dakterras Tegels

Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe dakterras tegels? Bekijk dan hier de projecten van Keramische-Buitentegels.nl waarbij wij de keramische buitentegels voor dakterrassen hebben mogen leveren. Naast het leveren van de keramische tegels adviseren wij ook graag over de toepassing en verwerking van de tegels op het dakterras. Neem hiervoor eens contact met ons op. Voor een prijsopgave kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showtuin.

Inspiratie uit ons assortiment

Tegels bepalen de sfeer van uw dakterras

Een dakterras is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Een belangrijk onderdeel van het ontwerp en de stijl van een dakterras is de keuze van de juiste tegels. Er zijn veel verschillende tegels die geschikt zijn voor gebruik op een dakterras, en elk heeft zijn eigen unieke voordelen. Bij Keramische-Buitentegels vindt u keus genoeg aan dakterras tegels die passen bij uw wens om het dakterras in te richten naar uw stijl. De tegels in ons assortiment hebben de voordelen van een keramische tegels.

Keramische tegels dakterras

Bij ons in het assortiment vindt u enkel keramische tegels voor het dakterras. Deze keramische dakterras tegels zijn duurzaam, kras- en slijtvast en kan worden afgewerkt met een anti-slip laag. Keramische tegels voor het dakterras zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en ontwerpen, waardoor het mogelijk is om een uniek en aantrekkelijk uitziend dakterras te creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor houtlook buitentegels van keramiek voor een rustiek karakter op het dakterras. Of ga mee met de moderne interieurtrends door te kiezen voor een betonlook tegels op het dakterras. Naast de kwalitatieve voordelen is ook nog een voordeel van keramiek dat het een relatief licht materiaal is. Een tegel van bijvoorbeeld 60x60 cm weegt tussen de 15 en 20 kilo. Een prima gewicht voor wie lichtgewicht dakterras tegels zoekt.

Dakterras tegels leggen

Het dakterras kent een speciale manier van verwerking. De terrastegels moeten gelegd kunnen worden op het materiaal van uw dakterras. Ook moet u er aan denken dat het water goed moet kunnen afgevoerd worden zodat het niet op uw dakterras blijft staan. Maar geen zorgen hierover, ook over de verwerking van de tegels op uw dakterras kunt u advies krijgen bij Keramische-Buitentegels.nl.

Tegelsdragers dakterras

Geen dakterras is hetzelfde. Er zitten verschillen in de plaats van afstapjes of de hoogte waarop u uw dakterras tegels wilt hebben. Om de verwerking aan te kunnen passen aan iedere situatie kunnen de dakterrastegels op tegeldragers worden verwerkt. Het zijn vaak verstelbare tegeldragers zodat de tegeldragers aangepast kunnen worden naar de gewenste hoogte. Ook een voordeel van tegeldragers dakterras is dat het water makkelijker kan worden afgevoerd zodat het niet op de tegels blijft staan. Vaak wordt er bij tegeldragers op het dakterras gekozen voor tegels met de dikte van 2 cm.

Uw dakterras tegels kopen bij Keramische-Buitentegels.nl

Keramische-Buitentegels.nl heeft al bij verscheidene projecten mogen adviseren over de toepassing van dakterras tegels. Zo kunnen wij ook meer informatie geven over de toepassing van de keramische dakterras tegels bij uw nieuwe project. Voor advies en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Of bezoek onze showtuin om ons assortiment direct te komen bekijken. Bent u benieuwd naar een prijsopgave? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.