Houtlook Buitentegels

Houtlook buitentegels, een opkomende trend op het gebied van tegels voor tuin en terras. Waar tot een paar jaar terug eigenlijk het gehele assortiment bestond uit buitentegels met natuursteen- of betonlook, is er de afgelopen jaren uitgebreid met buitentegels die worden voorzien van een niet van echt te onderscheiden houtlook. Met houtlook buitentegels kan de prachtige en natuurlijke uitstraling van houtlook ook worden verwerkt in buitenruimtes, bijvoorbeeld voor een veranda of terras. Keramische-buitentegels.nl heeft een ruim assortiment aan houtlook tegels in alle soorten en maten!

Meer informatie over houtlook buitentegels? Kom dan langs bij ons in de showtuin, of neem contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Houtlook Buitentegels uit ons assortiment:

Houtlook buitentegels van keramiek

Ons assortiment bestaat uit keramische buitentegels. Keramiek is een gebakken product. Het voordeel van keramiek is, is dat keramiek een sterk en kwalitatief hoogwaardig materiaal is. Hierdoor zijn keramische buitentegels kleur, kras en slijtvast en hebben ze weinig onderhoud nodig. Hierdoor zijn keramische tegels ideaal voor buitenruimtes! Ook onze houtlook buitentegels hebben uiteraard de voordelen van keramiek!

Ons assortiment keramische houtlook tegels

Keramische houtlook buitentegels zijn er in vele soorten en maten. Van donker tot licht, van kleine tot grote maten. Hierdoor kunnen keramische houtlook buitentegels worden aangepast naar eigen wens en naar gebruik. Het assortiment wordt steeds uitgebreider omdat de fabrikanten de mogelijkheden ook steeds meer aan het uitbreiden zijn.

Toepassing bij tuin en terras

Naast de uitstraling die past bij de wens voor uw tuin of terras, moeten de buitentegels met houtlook ook geschikt zijn voor de verwerking in buitenruimtes. Dit wordt gedaan door de buitentegels een dikte van 2 of 3 cm te geven. Met deze dikte zijn de tegels goed bestand tegen de omstandigheden van buiten en daarnaast vergroot het ook het leggemak van de buitentegels. Meer informatie over de verwerking en toepassing van houtlook tegels voor tuin en terras vindt u op de pagina het leggen van tuintegels.

Houtlook buitentegels tegen de scherpste prijs?

Keramische-buitentegels.nl kan houtlook buitentegels aanbieden tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar deze scherpe prijzen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showtuin waar onze verkoopadviseurs u graag van dienst zijn.