Kronos Buitentegels

Kronos tegels produceert en verkoopt hoogwaardig keramiek, waarbij goede service richting de klant hoog in het vaandel staat. Kronos blijft voortdurend opzoek naar innovatieve ontwikkelingen voor het verbeteren van de tegelproductie. Hierbij zoekt Kronos naar oplossingen om milieuvriendelijk te produceren zonder de hoogwaardige kwaliteit van het keramiek te schaden.

Kronos staat bekend om de ruime keuze in stijl, functionaliteit en duurzaamheid. De tegels van Kronos variëren van keramische tegels met een houtlook tot badkamertegels met marmer uitstraling. Door zowel binnen- als buitentegels voor zowel de vloer als de wand te maken biedt Kronos u de mogelijkheid één geheel te creëren die lang mee gaat.

Kronos buitentegels

Kronos produceert ook tegels voor buitenruimtes. Hierdoor is een deel van het gevarieerde assortiment ook verkrijgbaar om het exterieur te verfraaien. Keramische-buitentegels.nl helpt u graag om de juiste keuze in dit assortiment te maken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een tegel uit het assortiment? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze showtuin om advies te krijgen van onze verkopers. Wilt u een scherpe prijs ontvangen van ons? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Ga hier naar de pagina van Kronos binnentegels