Tuintegels Houtlook

Tuintegels houtlook zijn een opkomende trend op het gebied van mogelijkheden voor tuin en terras. Waar tot een paar jaar terug eigenlijk het gehele assortiment bestond uit buitentegels met natuursteen- of betonlook, is er de afgelopen jaren uitgebreid met buitentegels die worden voorzien van een niet van echt te onderscheiden houtlook. Met houtlook tuintegels kan de prachtige en natuurlijke uitstraling van houtlook ook worden verwerkt in buitenruimtes, bijvoorbeeld voor een veranda of terras. Keramische-buitentegels.nl heeft een ruim assortiment aan houtlook tegels voor buiten in alle soorten en maten!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van tuintegels houtlook? Neem dan direct contact met ons op of breng een bezoek aan onze showtuin. Benieuwd naar een scherpe prijsopgave? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Tuintegels Houtlook uit ons assortiment:

Wat zijn tuintegels houtlook?

Tuintegels houtlook zijn een opkomende trend die vooral die laatste jaren veel gebruikt wordt voor de tuin of terras. Maar wat zijn deze houtlook tegels tuin precies? Tuintegels houtlook zijn tuintegels van keramiek. Keramiek is een gebakken materiaal met dichte poriën. Hierdoor krijgt keramiek haar kwalitatieve kenmerken waar het bekend om staat, zoals de kleur, kras en slijtvastheid. Vervolgens wordt op deze keramische tegels een houtlook geprint. Met alle details van het echte hout die naar voren komen. Op deze manier ontstaat de prachtige mogelijkheid van tuintegels houtlook. Deze charme van natuurlijk schoon werd eerder voornamelijk als keramisch parket voor binnen gebruikt. Maar voor houtlook tegels in de tuin worden de tegels met een andere dikte geproduceerd. Vaak zijn dit diktes van 2 of 3 cm.

Waarom kiezen voor keramische houtlook tegels buiten?

Keramiek is een materiaal dat bekend staat bekend om de voordelen op het gebied van kwaliteit. Waat zijn deze voordelen? Keramiek is kleur, kras en slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsarm. Door de kleur, kras en slijtvastheid is een keramische houtlook tegel buiten bestand tegen zwaardere belasting. En kan er niets in de tuintegels trekken, zoals krassen en vlekken. Met de onderhoudsarme tuintegels houtlook heeft u ook vrijwel geen onderhoud aan de tuintegels. Zo nu en dan een keer dweilen met water en sop is meer dan voldoende. Een keramische tuintegel houtlook heeft dus kwalitatieve voordelen en zorgt ervoor dat u zonder zorgen en omkijken kunt genieten van een houtlook tegels in de tuin.

Mogelijkheden qua diktes en verwerking

Welke dikte hebben houtlook tuintegels? Bij keramische tuintegels houtlook bestaan de mogelijkheden vaak ook 2 mogelijkheden qua dikte. Dit zijn diktes van 2 of 3 cm. Een houtlook tegel voor binnen is vaak 1 cm. Deze dikte is niet goed te verwerken als tuin- of terrastegel vanwege de hogere belasting die tuin- of terrastegels te verduren krijgen. Daarom worden tuintegels houtlook geproduceerd met een dikte van 2 of 3 cm. Waar zit het verschil in bij deze diktes? Het verschil zit in de manier van verwerking. Tuintegels van 2 cm dik moeten worden verwerkt op een gestabiliseerd zandbed doormiddel van een laag cement of lijm. Keramische tegels van 3 cm kan door deze dikte vaak direct op een stevig zandbed verwerkt worden. Dus zonder dat hier een onderlaag van lijm of cement bij komt kijken. Dus de verwerking van een 3 cm dikke tegel is eenvoudig en bespaart ook op de kosten! Qua kwaliteit zit er geen verschil tussen een keramische houtlook tegel voor buiten van 2 of 3 cm. Beide diktes hebben de kwalitatieve voordelen van hoogwaardig keramiek!

Kunnen houtlook tuintegels overal gebruikt worden?

Het voordeel van keramiek is dat er niets in de tegels kan trekken en dat de tegels vochtbestendig zijn. Met deze voordelen kunnen keramische houtlook tegels buiten overal gebruikt worden. Wij hebben bijvoorbeeld diverse projecten mogen verzorgen waar tuintegels houtlook zijn gebruikt rondom zwembaden of dakterrassen. Door de brede mogelijkheden qua gebruik kunnen terrastegels houtlook in iedere setting de charme van natuurlijk hout met zich mee brengen.

Ons assortiment aan tuintegels houtlook

Houtlook tegels buiten zijn er in vele kleuren en mogelijkheden qua formaten. Van donkere tot lichte kleurvariaties en van kleine tot grote afmetingen. Hierdoor kunnen keramische houtlook buitentegels worden aangepast naar eigen wens en naar gebruik. Het assortiment wordt steeds uitgebreider omdat de fabrikanten de mogelijkheden ook steeds meer aan het uitbreiden zijn op het gebied van houtlook tuintegels. Wilt u ons assortiment komen bekijken? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in de showtuin. Onze verkoopmedewerkers staan hier graag voor u klaar met advies over tuintegels houtlook.

Houtlook Tuintegels kopen bij Keramische-Buitentegels.nl

Keramische-buitentegels.nl kan houtlook tuintegels aanbieden tegen scherpe prijzen. Naast een scherpe prijs geven wij u natuurlijk ook graag meer informatie. Doordat wij al bij verscheidene projecten houtlook tuintegels hebben mogen verzorgen kunnen wij u voorzien in advies op maat. Ook wanneer er bijvoorbeeld maatwerk bij komt kijken. Voor meer informatie en advies kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showtuin. Wanneer u direct een scherpe prijs voor terras tegels houtlook wilt ontvangen kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.