Grote Tuintegels

Wilt u een ruimtelijke uitstraling creëeren in uw tuin of terras? Denk dan eens aan de mogelijkheden van grote tuintegels. Deze grote tegels voor buiten worden steeds populairder door het ruimtelijke effect dat door grote tegels aan de tuin wordt gegeven. Keramische-Buitentegels.nl heeft een gevarieerd assortiment aan grote tuintegels met daarin een ruime keus. Zo vindt u bij ons de grote tuintegels die passen bij uw smaak, wens en gebruik!

Inspiratie op doen voor grote tegels tuin? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin, waar onze verkoopmedewerkers u ook direct voorzien van advies op maat. Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of wanneer u meer informatie wilt kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Grote tuintegels uit ons assortiment

Grote tegels tuin voor een prachtig ruimtelijk effect

Grote tegels tuin zorgen voor een ruimtelijk effect met een strakke en luxe uitstraling. Door te kiezen voor een grote tegel in de tuin is er minder voeg nodig. Met minder voeg krijgt een tuin of terras uniformiteit wat de continuïteit van een oppervlakte ten goede komt. Dit effect kan worden gebruikt voor grote en kleine tuinen. De grote tegels die u kiest voor in de tuin zullen de basis van de stijl van uw tuin of terras bepalen. Tuintegels groot formaat gaan helemaal mee in de stijl en trends voor tuin- en terras van tegenwoordig. Het is dan ook niet voor niets dat ook steeds meer tuinarchitecten of ontwerpers kiezen voor grote tuintegels bij projecten.

De mogelijkheden binnen ons assortiment aan grote tegels tuin

Het assortiment van Keramische-Buitentegels.nl aan grote tegels tuin bestaat uit een ruim scala aan kleuren, formaten, diktes en looks. Dit ruime assortiment bevat ook een grote keus aan grote tuintegels. Net zoals binnentegels worden de formaten van tuintegels groot formaat ook steeds uitgebreider. Waar vroeger formaten van 50x50 cm of 60x60 cm gangbaar waren, zijn tegenwoordig grote tuintegels van 80x80, 100x100 cm of zelfs 120x120 cm populair. Grote tuintegels van 100x100 cm of 120x120 cm worden het meest gecombineerd met een strakke betonlook tuintegel, maar ook natuursteenlook buitentegels zijn verkrijgbaar in deze grote formaten. Ons assortiment aan grote tegels tuin is te bekijken bij ons in de showtuin. We zien u graag langskomen!

Verschillende stijlen en diktes

Het aanbod aan formaten qua grote tegels tuin wordt groter en uitgebreider. Daarnaast zijn er ook steeds meer looks en stijlen verkrijgbaar met een groter formaat voor tuintegels. Betonlook is hierin de populairste stijl, doordat grote betonlook tegels voor buiten een moderne touche aan tuin en terras geven. Daarnaast zijn er ook houtlook tegels voor buiten in grotere formaten. Denk hierbij aan tuintegels houtlook van bijvoorbeeld 30x180 cm. De meeste tegels in een groot-formaat hebben een dikte van 2 cm vanwege het gewicht van de tegels. Maar er zijn ook grote terrastegels met een dikte van 3 cm, bijvoorbeeld in het formaat van 90x90x3 cm.

De verwerking van grote tuin tegels

Bij het kiezen voor een grote tegels in de tuin wilt u natuurlijk ook weten hoe de verwerking in zijn werk gaat. De verwerking van tuintegels groot formaat is afhankelijk van de dikte. Dit zijn diktes van 2 of 3 cm. Een grote tuin tegel van 2 cm moet verwerkt worden met een cement- of lijmlaag op een verstevigd zandbed. Kiest u voor een keramische tegel van 3 cm dik? Dan kunt u de grote tuintegels direct verwerken op een stevig zandbed. Een 3 cm dikke tuintegel scheelt dan ook aanzienlijk in de kosten en is eenvoudiger te verwerken.

De voordelen van een grote keramische tuintegel

Het assortiment van Keramische-Buitentegels.nl bestaat geheel uit grote keramische tuintegels. Keramische tuintegels zijn kleur, kras en slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsarm. Ook de grote tegels tuin uit ons assortiment zijn van keramiek. De keramische grote tuin tegels zijn er allerlei formaten en combineren de strakke stijl van een groot-formaat met de kwalitatieve en praktische voordelen van grote keramische buitentegels. Met de voordelen van keramiek kan er extra lang genoten worden van een onderhoudsarme tuin en terras. Grote tuintegels van keramiek hebben dus enkel voordelen voor uw project om jarenlang van een strakke en moderne look te kunnen genieten.

Grote tuintegels kopen bij Keramische-Buitentegels.nl

Keramische-Buitentegels.nl biedt een ruime variatie in het aanbod qua keramische tuintegels groot formaat. Kom dit assortiment aan grote tuintegels gerust eens bekijken bij ons in de showtuin, waar onze verkoopmedewerkers u ook graag adviseren. Direct benieuwd naar een scherpe prijs voor grote tuintegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan aan. Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.