Grote Tuintegels

Wilt u een ruimtelijke uitstraling creëeren in uw tuin of terras? Denk dan eens aan de mogelijkheden van grote tuintegels. Deze tegels worden steeds populairder door het ruimtelijke effect dat door grote tegels aan de tuin wordt gegeven. Keramische-Buitentegels.nl heeft een gevarieerd assortiment met daarin een ruime keus. Zo vindt u bij ons de grote tuintegels die passen bij uw smaak, wens en gebruik!

Inspiratie op doen voor grote tegels voor de tuin? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin, waar onze verkoopmedewerkers u ook direct voorzien van advies op maat. Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of wanneer u meer informatie wilt kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Grote tuintegels uit ons assortiment

Grote tegels tuin voor een prachtig ruimtelijk effect

Grote tegels in de tuin zorgen voor een ruimtelijk effect met een strakke en luxe uitstraling. Door te kiezen voor een grote tegel in de tuin is er minder voeg nodig. Met minder voeg krijgt een tuin of terras uniformiteit wat de continuïteit van een oppervlakte ten goede komt. Dit effect kan worden gebruikt voor grote en kleine tuinen. De grote tegels die u kiest voor in de tuin zullen de basis van de stijl van uw tuin of terras bepalen. Tuintegels groot formaat gaan helemaal mee in de stijl en trends voor tuin- en terras van tegenwoordig.

De mogelijkheden binnen ons assortiment

Het assortiment van Keramische-Buitentegels.nl aan tuintegels bestaat uit een ruim scala aan kleuren, formaten, diktes en looks. Dit ruime assortiment bevat ook een grote keus aan grote tuintegels. Net zoals binnentegels worden de formaten van tuintegels groot formaat ook steeds uitgebreider. Waar vroeger formaten van 50x50 cm of 60x60 cm gangbaar waren, zijn tegenwoordig grote tuintegels van 80x80, 100x100 cm of zelfs 120x120 cm populair. Grote tuintegels van 100x100 cm of 120x120 cm worden het meest gecombineerd met een strakke betonlook tuintegel, maar ook natuursteenlook buitentegels zijn verkrijgbaar in deze grote formaten.

Verschillende stijlen en diktes

Het aanbod aan formaten wordt groter en uitgebreider. Daarnaast zijn er ook steeds meer looks en stijlen verkrijgbaar met een groter formaat voor tuintegels. Betonlook is hierin de populairste stijl, doordat grote betonlook tegels voor buiten een moderne touche aan tuin en terras geven. Daarnaast zijn er ook houtlook tegels voor buiten in grotere formaten. Denk hierbij aan houtlook buitentegels van bijvoorbeeld 30x180 cm. De meeste tegels in een groot-formaat hebben een dikte van 2 cm vanwege het gewicht van de tegels. Maar er zijn ook grote terrastegels met een dikte van 3 cm, bijvoorbeeld in het formaat van 90x90x3 cm.

De voordelen van een grote keramische tuintegel

Het assortiment van Keramische-Buitentegels.nl bestaat geheel uit grote keramische tuintegel. Keramische tuintegels zijn kleur, kras en slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsarm. Ook de grote tegels tuin uit ons assortiment zijn van keramiek. De keramische grote tegels zijn er allerlei formaten en combineren de strakke stijl van een groot-formaat met de kwalitatieve en praktische voordelen van grote keramische buitentegels. Met de voordelen van keramiek kan er extra lang genoten worden van een onderhoudsarme tuin en terras. Grote tuintegels van keramiek hebben dus enkel voordelen voor uw project.

Grote tuintegels kopen bij Keramische-Buitentegels.nl

Keramische-Buitentegels.nl biedt een ruime variatie in het aanbod qua keramische tuintegels in groot-formaat. Kom dit assortiment gerust eens bekijken bij ons in de showtuin, waar onze verkoopmedewerkers u ook graag adviseren. Direct benieuwd naar een scherpe prijs voor grote tuintegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.