Flaviker Buitentegels

Flaviker tegels is een Italiaanse producent van keramische vloer- en wandtegels met jarenlange ervaring in het produceren van luxueuze keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit. Op dit moment is Flaviker een van de meest vooruitstrevende fabrikant op gebied van keramisch parket.

Flaviker is een prachtig Italiaans bedrijf dat vloertegels en wandtegels fabriceert met hoogwaardige designs, tevens maken ze gebruik van de meest innovatieve technologie op het gebied van keramiek.

Flaviker buitentegels

Keramische Buitentegels heeft ook een ruime collectie aan Flaviker buitentegels. Deze buitentegels kunnen elke buitenruimte voorzien van een unieke en fraaie uitstraling die typisch is voor de Flaviker stijl. Hiermee krijgt een terras of tuinpad een fraaie uitstraling in alle voordelen van keramiek! Extra genieten en ook nog eens een lange duurzaamheid! Met deze mogelijkheden kan het gevarieerde assortiment ook in exterieure ruimtes gebruikt worden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het assortiment van Flaviker? Neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin voor advies van onze verkopers. Wilt u direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Een vraag kunt u ook stellen via de chat.

Ga hier naar de pagina van Flaviker binnentegels.