Flaviker Hangar

De Flaviker Hangar verkent de wereld van de industriële materialen en laat zich inspireren door de betonnen afwerkingen die veel gebruikt worden in stedelijke, moderne omgevingen. Flaviker tegels heeft de cementlook geïnterpreteerd in een keramische afwerking en de Flaviker Hanger collectie gecreëerd. Perfect om binnen- en buitenruimtes te voorzien van een strakke, moderne uitstraling.

Hanger tegelcollectie

De Hangar haalt de basis voor het karakter uit een strakke cementlook, gecombineerd met een glasvezel en polystreen kenmerken. Het originele gestructureerde uiterlijk op basis van een combinatie van cement-, glasvezel- en polystyreenparels maakt deze porseleinen tegels ideaal voor gebruik in de retail-, hotel- en woonsector, voor zowel binnen als buitenruimtes.

Flaviker Hangar X20 buitencollectie

De Hangar is ook verkrijgbaar in met een R11 gripoppervlak in de vorm van de Hanger X20, ideaal voor buitenvloeren, die op een cementdekvloer, een droog bed van grind, gras of zand, of verhoogde vloeren kunnen worden geïnstalleerd. Deze buitenafwerking is verkrijgbaar in 2 kleuren en in het formaat 60×120 cm.

Interesse in de Hangar collectie?

Heeft u interesse in de Hangar collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U bent ook altijd welkom bij ons in de showtuin voor meer informatie.

Of kijk hier naar de Hangar binnentegels.

De Hangar is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Hangar X20 Coal

Hangar X20 Smoke

Afmetingen:

60×120 cm