• null

    Flaviker Tegels

Flaviker is een Italiaanse producent van keramische vloer- en wandtegels met jarenlange ervaring in het produceren van luxueuze keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit. Op dit moment is Flaviker een van de meest vooruitstrevende fabrikant op gebied van keramisch parket.

Flaviker tegels is een prachtig Italiaans bedrijf dat vloertegels en wandtegels fabriceert met hoogwaardige designs, tevens maken ze gebruik van de meest innovatieve technologie op het gebied van keramiek.

Flaviker buitentegels

Keramische Buitentegels heeft ook een ruime collectie aan Flaviker buitentegels. Deze buitentegels kunnen elke buitenruimte voorzien van een unieke en fraaie uitstraling die typisch is voor de Flaviker stijl. Hiermee krijgt een terras of tuinpad een fraaie uitstraling in alle voordelen van keramiek! Extra genieten en ook nog eens een lange duurzaamheid!

 

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Flaviker tegel. Bent u op zoek naar (Flaviker) binnentegels  Kijk dan ook eens op Flaviker (binnen)tegels of op Regge Tegels & Vloeren

Flaviker produceert prachtig hoogwaardig keramiek waarbij kwaliteit en creativiteit samen komen

Onze series

Staat de serie van Flaviker die u zoekt hier niet bij of wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Menu