Maatwerk

Maatwerk bij Keramische-Buitentegels.nl betekend het verzorgen van buitentegels voor ieder project naar wens van de klant. Dit houdt in dat wij graag meedenken met de mogelijkheden en een resultaat bieden dat aansluit op de wens van de klant. Benieuwd naar de mogelijkheden van maatwerk bij Keramische-Buitentegels.nl? Kom dan voor advies van onze verkoopadviseurs langs bij ons in de showtuin, of neem direct contact met ons op.

Enkele projecten waar wij maatwerk hebben verzorgd:

Maatwerk voor uw tuin, terras of zwembad

Keramische (buiten)tegels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en stijlen. Helaas sluiten de ‘standaard-maten’ niet altijd aan bij uw wens voor een project. Daarom helpen en ondersteunen wij u graag met de mogelijkheid om tegels aan te passen naar eigen wens en gebruik, door het leveren van maatwerk! Maatwerk wordt door ons in verschillende mogelijkheden verzorgd. Denk hierbij aan maatwerk voor tuin en terras in de vorm van bijvoorbeeld traptredes of terrassen op een verhoging en bij zwembaden bijvoorbeeld de zwembadranden in dezelfde formaten als de tegels die u hier kiest.

Maatwerk bij Keramische-buitentegels.nl

U wilt natuurlijk dat het eindresultaat van een project aansluit op uw wens. Daarom biedt Keramische-Buitentegels.nl de mogelijkheid tot maatwerk aan. Hierdoor bent u niet beperkt tot de ‘standaard’ mogelijkheden van collecties, maar kunt u deze collecties aanpassen naar eigen wens en gebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwembadranden, traptreden of andere speciale afwerkingen van buitenruimtes. Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden! Wij hebben al bij vele projecten maatwerk mogen leveren. Hierdoor hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd, daarom kunnen wij u goed adviseren op het gebied van maatwerk voor tegels.

Meer informatie over maatwerk?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden in de levering van maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.