Betonlook Tuintegels

Betonlook tuintegels hebben een moderne en strakke uitstraling die past in de trends van tegenwoordig. De strakke uitstraling van deze tegels zijn ideaal om een modern karakter aan buitenruimtes te geven. Door de eigenschappen van keramiek zijn betonlook keramische tuintegels van een hoogwaardige kwaliteit waardoor betonlook keramische tegels kleur behouden, niet krassen, niet slijten en behoeven weinig onderhoud. Keramische-Buitentegels.nl adviseert graag over de toepassing van deze tuintegels voor uw tuin en terras.

Meer informatie over de mogelijkheden van betonlook tuintegels? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin. Of neem gerust eens contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe prijsopgave? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Enkele tuintegels uit ons assortiment

Ons assortiment aan betonlook tegels voor buiten

Keramische-Buitentegels.nl biedt een ruim en gevarieerd assortiment aan betonlook tuintegels, die geschikt zijn voor gebruik op terras en in de tuin. Ons assortiment betonlook tuintegels kent een ruime en variatie aan afmetingen, afwerkingen en kleuren. Met een uitgebreid assortiment willen wij voor iedere wens en ieder idee mogelijkheden bieden die uiteraard perfect aansluiten op de wensen en ideeen. Populair zijn bijvoorbeeld betonlook terrastegels van 90x90 cm of 60x60 cm. Benieuwd naar ons assortiment aan betonlook tegels voor buiten? Kijk dan rond op onze website of kom langs bij ons in de showtuin!

De toepassing van betonlook tuintegels

Betonlook tegels die voor binnenruimtes worden gebruikt zijn vaak ongeveer 1 cm dik. Om deze tegels geschikt te maken voor de omstandigheden van buiten worden ze geproduceerd in diktes van 2 of 3 cm. Naast de bestendigheid tegen de omstandigheden van buiten, vergroot een buitentegel van 2 of 3 cm ook het leggemak. 3 cm tegels kunnen zelfs direct op een verstevigd zandbed worden verwerkt! Ook over de mogelijkheden van de verwerking van betonlook tuintegels geven wij u graag meer informatie en advies.

Keramische terrastegels betonlook

Het assortiment van Keramische-Buitentegels.nl bestaat in het geheel uit tuintegels van keramiek. Dus ook al onze terras- en tuintegels met een betonlook hebben de voordelen van keramiek. Wat zijn deze voordelen van keramiek? Keramische terrastegels betonlook zijn kleur, kras en slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsarm. Dit zijn kwalitatieve voordelen waardoor u extra lang van uw keramische betonlook terrastegel kunt genieten. Ook zijn vrijwel alle stijlen verkrijgbaar in de vorm van een betonlook tegel voor buiten.

Grotere formaten worden populair

Net zoals bij betonlook tegels voor binnen worden ook bij betonlook tuintegels de grotere formaten populair. Tuintegels van 50x50 cm of 60x60 cm waren tot tien jaar terug de meest gekozen afmetingen. Maar tegenwoordig worden steeds grotere formaten meer gekozen. En dat is ook zeker niet gek! Want grote terrastegels met een betonlook passen zeer goed bij de strakke, moderne look van betonlook tegels. Aan welke formaten moet u denken bij grote betonlook tegels voor buiten? Dit zijn formaten van 90x90 cm, 100x100 cm of zelfs 120x120 cm! Met deze formaten is er een stuk minder voeg nodig wat een fraai en aaneengesloten gevoel geeft. Grote tuintegels met betonlook vindt kunt u ook komen bekijken bij ons in de showtuin.

Uw betonlook tuintegels kopen bij Keramische-Buitentegels.nl

Keramische-Buitentegels.nl biedt het uitgebreide assortiment aan tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar de scherpe prijzen? Vraag dan eens een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wilt u inspiratie en advies voor uw project op doen? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin waar onze verkoopadviseurs u graag van dienst zijn.