Coem Buitentegels

De collecties van Coem tegels bieden een breed scala aan keramische tegels, met verschillende afwerkingen voor zowel binnen als buiten. Het ontwerp van de producten is geïnspireerd door de eenvoudige, essentiële aard van de vormen, vlakken en decoraties.

Meer informatie over de mogelijkheden van Coem Buitentegels? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een scherpe prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Coem series

Coem tegels worden geproduceerd in 2 cutting-edge fabrieken gelegen in het Italiaanse Modena. Coem streeft altijd naar verbetering van de natuurlijke materialen die zij gebruiken bij het produceren van de keramische tegels. De stappen in dit proces zijn kwaliteit, samenhang en consistentie naast ervaring, technologisch onderzoek en focus op klanttevredenheid.

Coem buitentegels

Coem buitentegels zijn perfect voor buitenruimtes. Geef bijvoorbeeld uw terras of zwembad een prachtige uitstraling die gecombineerd wordt met een hoogwaardige kwaliteit door het gebruik van keramiek!

Interesse in Coem tegels?

Heeft u interesse in Coem (buiten)tegels en wilt u hier een scherpe prijs voor weten? Vraag dan eens een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Een vraag kunt u ook stellen via de chat op onze website.

Enkele series van Coem Buitentegels