Zwembadranden

Buitenzwembaden in Nederlandse tuinen worden steeds populairder. Daaromheen hoort een blijvend mooi terras, onderhoudsvriendelijk en zonder onkruid. Een blijvend mooi terras kan worden verkregen door keramische terrastegels toe te passen als zwembadranden. Keramische-Buitentegels.nl is de partner die kan ondersteunen bij het verzorgen van terrastegels rondom het zwembad met bijpassende zwembadranden.

Meer informatie over de mogelijkheden van zwembadranden bij Keramische-Buitentegels.nl? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showtuin voor advies van onze verkoopmedewerkers. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Projecten waar wij de zwembad randen hebben mogen verzorgen:

Zwembad Randtegels hebben verschillende functies

De randtegels voor uw zwembad zijn een belangrijk detail van uw zwembad. Ondermeer doordat zwembad randtegels voor verschillende functies nodig zijn. Allereerst is dit natuurlijk de uitstraling van uw zwembad. U wilt dat de zwembadranden aansluiten op de zwembad tegels rondom het zwembad. Ook moeten de zwembad randtegels een hoge anti-slipwaarde hebben zodat u niet uitglijdt over de tegels. Daarnaast moet een zwembad randtegel ook stevig zitten, voor wanneer u bijvoorbeeld een keer uit het zwembad wilt klimmen of op de rand wilt gaan zitten. Daarom bieden wij een assortiment aan stevige zwembad randen die tegen een hoge belasting bestand zijn.

Hoe worden zwembadranden gemaakt?

Het voordeel van zwembadranden bij Keramische-Buitentegels.nl, is dat wij u kunnen voorzien in maatwerk. Wij kunnen hierdoor van vrijwel alle buitentegels uit ons assortiment zwembadranden laten maken, hierdoor zit u dus niet vast aan een ‘vast’ assortiment. Maar kunt u randen en tegels kiezen die passen bij uw eigen wens en gebruik. Op deze manier kunt u de zwembad randen laten aansluiten op bijvoorbeeld de tuin tegels die u wilt verwerken in uw tuin. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een houtlook tuintegel of betonlook tuintegel te laten maken als zwembad rand op maat.

De mogelijkheden qua afwerkingen

Een zwembadrand kan op meerdere manieren worden afgewerkt. Dit is de afwerking van de 'neus' van de randtegels. Deze mogelijkheden zoals een afgeronde voorkant, oplopende bovenkant, overhangende neus of een ronde zwembadrand. De mogelijkheden kunnen ook in dit geval weer worden aangepast naar de wens.

Keramische zwembadranden

Keramiek is een ideaal materiaal in het gebruik qua randtegels voor het zwembad. Keramiek is een sterk en degelijk gebakken product. Hierdoor zijn keramische (buiten)tegels kleur, kras en slijtvast, hebben keramische tegels een hoge duurzaamheid en behoeven ze bovendien weinig onderhoud. En daarbij zijn keramische tuintegels in vrijwel ieder formaat, stijl en afwerking te verkrijgen. Alle zwembadranden in ons assortiment zijn keramische zwembadranden vanwege de kwalitatieve voordelen.

Meer informatie & advies over zwembad randen bij Keramische-Buitentegels.nl

Bent u op zoek naar advies & inspiratie over zwembadranden? Keramische-buitentegels.nl adviseert u graag en voorziet u daarbij ook in een scherpe prijs! Kom gerust eens langs bij ons in de showtuin/showroom voor een gesprek met onze verkopers, of neem direct contact met ons op. Voor een prijsopgave kunt u ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen! Doordat wij al bij meerdere projecten hebben mogen adviseren over de randtegels bij het zwembad kunnen wij ook bij uw zwembad project ondersteunen.