Zwembadranden

Buitenzwembaden in Nederlandse tuinen worden steeds populairder. Daaromheen hoort een blijvend mooi terras, onderhoudsvriendelijk en zonder onkruid. Een blijvend mooi terras kan worden verkregen door keramische terrastegels toe te passen als zwembadrand. Keramische-Buitentegels.nl is de partner die kan ondersteunen bij het verzorgen van terrastegels rondom het zwembad met bijpassende zwembadranden.

Meer informatie over de mogelijkheden van zwembadranden bij Keramische-Buitentegels.nl? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showtuin voor advies van onze verkoopmedewerkers. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Projecten waar wij de zwembadranden hebben mogen verzorgen:

Zwembadranden op maat

Het voordeel van zwembadranden bij Keramische-Buitentegels.nl, is dat wij u kunnen voorzien in maatwerk. Wij kunnen hierdoor van vrijwel alle tegels uit ons assortiment zwembadranden laten maken, hierdoor zit u dus niet vast aan een ‘vast’ assortiment, maar kunt u randen en tegels kiezen die passen bij uw eigen wens en gebruik.

Keramische zwembadranden

Keramiek is een ideaal materiaal voor zwembadtegels en zwembadranden. Keramiek is een sterk en degelijk gebakken product. Hierdoor zijn keramische (buiten)tegels kleur, kras en slijtvast, hebben keramische tegels een hoge duurzaamheid en behoeven ze bovendien weinig onderhoud. En daarbij zijn keramische tegels in vrijwel ieder formaat, stijl en afwerking te verkrijgen.

Advies over zwembadranden?

Bent u op zoek naar advies & inspiratie over zwembadranden? Keramische-buitentegels.nl adviseert u graag en voorziet u daarbij ook in een scherpe prijs! Kom gerust eens langs bij ons in de showtuin/showroom voor een gesprek met onze verkopers, of neem direct contact met ons op. Voor een prijsopgave kunt u ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen!