Marazzi Mystone Limestone

De Marazzi Mystone Limestone20 is een collectie keramische buitentegels met de look van natuurlijk kalksteen. Met de Marazzi Limestone collectie wordt deze natuurlijke, neutrale uitstraling omgezet in de voordelen van keramiek. Hiermee worden de kenmerken en details van leisteen wel verkregen, maar niet de nadelen van keramiek.

Limestone collectie

De Limestone collectie bestaat uit 3 warme tinten om een natuursteen van oude oorsprong te moderniseren met een ontwerp dat zich onderscheidt door een natuurlijk en minimaal patroon, met zeer lichte insluitsels. De Limestone geeft veelzijdigheid en een eigentijdse smaak voor residentiële en commerciële locaties, mede dankzij de nieuwe Stepwise technologie, die de technische prestaties verhoogt met behoud van het zachte oppervlak en deze tegel geschikt maakt voor buitenruitmes.

Limestone20, de afwerking voor buiten.

De Limestone20 is de speciale afwerking voor buitenruimtes. Deze afwerking is 20 mm dik. Deze dikte zorgt voor een extra sterke tegel die geschikt is voor buitenruimtes. Verfraai uw buitenruimte met de uitstraling van kalksteen met de Limestone20 afwerking.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over de Limestone(20) collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin. Wilt u een scherpe prijs krijgen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Ga hier naar de pagina van Marazzi binnentegels.

De Mystone Limestone is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Limestone Ivory
– Limestone Sand
– Limestone Taupe

Afmetingen:
80×80 cm, 60×120 cm