Vtwonen Solostone Beton

De vtwonen Solostone Beton is een volkeramische buitentegel met een strakke uitstraling van betonlook. Betonlook voor buitenruimtes zorgt voor een industriële en neutrale uitstraling. Samen met het volkeramische materiaal is de Solostone Beton perfect om een betonlook te creëren op uw terras, in de praktische voordelen van keramiek.

Meer informatie over de Solostone Beton? Neem dan gerust contact met ons op. Een scherpe prijsopgave ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Enkele afbeeldingen van deze serie

Solostone Beton collectie

De Solostone Betoncollectie van vtwonen geeft de mogelijkheid om een betonlook te creeren in 4 verschillende kleuren. Deze kleuren zijn taupe, lichtgrijs, bruin en antraciet. De betonlook kan dus worden aangepast van lichte naar donkere kleuren om aan te sluiten naar uw wens en gebruik.

De 3 cm afwerking heeft als voordeel dat deze tegels gemakkelijk te verwerken zijn op een zandgrond en ook een hoge kwaliteit hebben waardoor de Solostone betontegels een lange duurzaamheid hebben en lang kleur behouden.

Meer informatie over deze collectie?

Wilt u meer informatie? Kom dan gerust langs bij ons in de showtuin om advies te krijgen van onze verkopers of neem contact met ons op. Een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

De Solostone Beton is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleur:

– Solostone Beton Antracite
– Solostone Beton Grey
– Solostone Beton Olive
– Solostone Taupe

Afmeting:

70×70 cm