Tagina Umbria Antica

Tagina Umbria Antica is een keramische binnen- en buitentegel. Door de grotere dikte van deze tegel kan deze tegel aangepast worden aan de voorkeur van de klant voor binnen en buiten. Tuinen, zwembaden maar ook woonkamers of badkamers, deze tegel is voor elke ruimte geschikt. Met de natuursteen-look van de Umbria Antica collectie, wordt een natuurlijk en rustiek ogend geheel gecreeerd voor iedere ruimte. Door deze rustieke uitstraling brengt Umbria Antica een sfeer met zich mee van ontspannenheid.

Meer informatie over de Tagina Umbria Antica buitentegel? Neem dan contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs voor deze serie van ons te ontvangen.

Enkele afbeeldingen van deze serie:

Tagina Umbria Antica buitentegel

Umbria Antica 20 en 30 mm zijn de buitenvarianten van de Tagina Umbria Antica. Deze tegels zijn 20 en 30 mm dik, waardoor ze een hogere weerstand hebben maar ook gemakkelijk te verwerken zijn. Ideaal voor buiten dus! De 30 mm variant is gemakkelijk te verwerken, met deze mogelijkheid vallen de legkosten dus ook lager uit.

De grote dikte zorgt voor stevigheid. De verscheidenheid in maten geeft een idee van eindeloze ruimte. Ideaal en gemakkelijk te leggen op bijvoorbeeld grind of zand.

De Umbria Antica buitentegel is te verkrijgen in de kleuren:

Umbria Antica Bianco
Umbria Antica Nocciola

Umbria Antica Grigio
Umbria Antica Antracite

De Umbria Antica 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

45×90 cm, 60×60 cm, 90×90 cm

De Umbria Antica 30 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 90×90 cm

Een scherpe prijs ontvangen voor de Umbria Antica?

Vraag om een scherpe prijs te ontvangen voor deze collectie direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Klik hier voor meer informatie over Tagina binnentegels.