Tagina Concreta

De Tagina Concreta is een collectie binnen- en buitentegels met een cementeffect. De details van het cementeffect zorgen voor een minimalistische moderne look. Deze look wordt nog meer geaccentueerd door de grote formaten waar de Tagina Concreta collectie verkrijgbaar in is.

Bent u benieuwd naar een scherpe totaalprijs voor de Tagina Concreta binnen- of buitentegel? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! Heeft u een vraag of wilt meer informatie over deze tegelcollectie? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van de collectie

De Tagina Concreta collectie

De Tagina Concreta heeft een modern cementeffect in zich die de basis kan leggen voor moderne interieurs en buitenruimtes. Het cementeffect heeft minimalistische details waardoor een stoer effect gecreëerd wordt. De Tagina Concreta collectie is voor binnen en buiten te gebruiken door de verschillende diktes waarin de tegels verkrijgbaar zijn. Daarom is dit collectie die vaak gekozen wordt wanneer dezelfde tegel van binnen naar buiten doorgelegd moet worden. Er zijn binnen deze collectie 3 kleuren verkrijgbaar; Grigio,Grigio Chiaro en Terra. Daarnaast zijn er 8 variaties in formaten. Zeer populair zijn de grotere formaten van 60x120 cm, 120x120 cm en 120x280 cm die goed passen bij de moderne cementlook van de Tagina Concreta tegels.

20 mm en 30 mm dikte voor buiten

Voor tuin en terras kan de Tagina Concreta ook gebruikt worden. Dit komt doordat er diktes van 20 en 30 mm verwerkt zijn in de collectie. Deze diktes zijn bestand tegen de omstandigheden van buiten. De keramische tegels van 3 cm kunnen direct op een zandbed worden verwerkt. Alle kleuren uit de Tagina Concreta collectie zijn verkrijgbaar als buitentegel. De formaten voor buiten zijn 60x60 cm en 90x90 cm. Het formaat van 90x90 cm is prachtig om te gebruiken als grote tuintegel.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Concreta Grigio Chiaro
  • Concreta Grigio Scuro
  • Concreta Grigio Terra

Afmetingen

30x60 cm, 60x60 cm 30.2x60.4 cm 45x90 cm, 90x90 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x280 cm.

De Tagina Concreta kopen bij Keramische-Buitentegels.nl

Keramische-Buitentegels.nl kan u voorzien in een scherpe prijs voor de Tagina Concreta tegels voor binnen en buiten. Daarnaast geven wij ook graag advies over deze collectie. Hiervoor bent u van harte welkom bij ons in de showtuin. Hier staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar.