Mirage Mashup

Mirage Mashup is een van de nieuwe tegelseries van Mirage voor de binnen- en buitenomgeving. De natuurlijke uitstraling van de tegels wordt versterkt door de kleurnuances die aangebracht zijn. Samen met het gebruik van keramiek is de Mirage Mashup een goede combinatie tussen kwaliteit en uitstraling.

Structureel en architecturaal materiaal bij uitstek, cement is de basis van Mashup, een nieuwe collectie keramische buitentegels van Mirage. Deze serie is gewaardeerd door architecten dankzij de talloze mogelijkheden die deze tegel biedt om te experimenteren onder meer door de verfijnde afwerkingen van de oppervlakten. Het cement effect heeft hierdoor een nieuwe interpretatie gekregen.

Mashup Evo/2_e

Evo/2_e is een speciale manier van produceren waar deze tegel ondermeer mee wordt geproduceerd, waarbij de dikte van de tegel wordt aanpast naar 20 mm. Met deze techniek heeft deze tegel een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken. Hierdoor is deze tegel beter bruikbaar en duurzamer voor buitenruimtes. Met de 20 mm wordt een sterke variant van de Mashup collectie voor buitenruimtes verkregen.

Een scherpe prijs ontvangen voor deze buitentegels?

Wilt u een scherpe prijs ontvangen voor deze collectie keramische buitentegels? Vraag dan eens een geheel vrijblijvende offerte aan. Of neem voor meer informatie contact met ons op, u kunt uw vraag ook stellen via de chat op onze website.

Kijk hier voor Mirage binnentegels.

De Mashup is te verkrijgen in de series:

Mashup Square MP 01
Mashup Way MP 02

Mashup Blcok MP 03
Mashup Road MP 04

De Mashup is te verkrijgen in de afmetingen:

16×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 120×120 cm

De Mashup 20 MM (Evo/2_e) is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 90×90 cm