Pastorelli Multistone

Het gevoel van echt natuursteen krijgen, maar niet alle ongemakken van natuursteen hierbij krijgen? Dan is de Multistone keramische buitentegel van Pastorelli zeker een uitkomst!

Multistone collectie

Een prachtige, unieke tegel met een eigen karakter. De inspiratie van deze tegel is gevonden in de stenen van verschillende bergen. Vandaar de naam Multistone, verschillende texturen en steensoorten verwerkt in één serie. Deze stenen zijn miljoenen jaren geleden gevormd en hebben een eigen stijl. Deze stijl is door Pastorelli in keramiek overgenomen.

Multistone buitentegels

De 20 mm versie van deze tegel is speciaal geproduceerd voor buitenruimtes. Door de 20 mm dikte, heeft deze tegel een hogere weerstand en is ook nog eens gemakkelijk te verwerken! Met de 20 mm versie kan de natuurlijke uitstraling van de Multistone tegels ook gebruikt worden om buitenruimtes van een natuurlijke look te voorzien, in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Of kijk hier naar Pastorelli binnentegels.

De Multistone is te verkrijgen in de series:

Multistone Symplon (Ook in 20 mm)
Multistone Quarz (Enkel in 20 mm)

Multistone Beola (Enkel in 20 mm)

De Multistone is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

De Multistone 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 60×120 cm