Mirage Quarziti

Mirage Quarziti 2.0 tegels zijn robuust ogende keramische buitentegels, met mooie subtiele contrasten in het oppervlak van de tegel. Dat geeft uw terras een speels effect! Deze natuursteen-effect keramische tegel wordt gekenmerkt door een arcerend effect dat de authentieke diversiteit van natuurlijke elementen nabootst.

Quarzite 2.0 collectie

Mirage Evo/2_e Quarziti2.0 keramische buitentegels zien er heel natuurlijk uit, haast niet van echt natuursteen te onderscheiden. Het reliëf wat in het oppervlak van de tegel is aangebracht heeft mooie steengroeven en kleurschakeringen, dat maakt iedere tegel uniek!

Niet alleen van de uitstraling, maar ook van het onderhoudsgemak van deze tegel worden wij blij! Mirage Evo/2_e Quarziti2.0 keramische buitentegels geven uw ruimte een natuurlijke uitstraling.

Mirage Quarziti Evo/2_e

Evo/2_e is een speciale manier van produceren waar deze tegel ondermeer mee wordt geproduceerd, waarbij de dikte van de tegel wordt aanpast naar 20 mm. Met deze techniek heeft deze tegel een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken. Hierdoor is deze tegel beter bruikbaar en duurzamer voor buitenruimtes. Deze afwerking is sterker, waardoor de Mirage Quarziti Evo/2_e kan voorzien van een natuurlijke uitstraling maar dan met een hoge kwaliteit!

Ontvang een vrijblijvende offerte van ons

Wilt een een scherpe prijs voor de Quarziti buitentegels ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Vragen kunt u ook stellen via de chat op onze website.

Klik hier voor Mirage binnentegels.

De Quarziti 20 MM is te verkrijgen in de series:

Quarziti Glacier QR 01
Quarziti Mountains QR 02
Quarziti River QR 04

Quarziti Waterfall QR 03
Quarziti Mantle QR 05

De Quarziti is te verkrijgen in de afmetingen:

15×15 cm, 20×30 cm, 20×60 cm, 30×30 cm, 30×60 cm, 40×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

De Evo/2_e Quarziti 20 MM is te verkrijgen in de afmetingen:

30X60 cm, 45×90 cm, 60×60 cm, 60×120 cm