Mirage Glocal

Mirage Glocal is een keramische buitentegel gebaseerd op beton-look. De kracht van beton-look ligt in het feit dat het een neutraal, veelzijdig materiaal is en een vermogen heeft om de materiële identiteit van keramiek te kunnen transformeren in alle soorten afwerkingen en inrichtingen.

Glocal collectie

Mirage heeft dit kenmerk van beton benut door te komen met een lichte, fijne collecte die diepgaande texturen bevat wat doet denken aan het beton in oorspronkelijke gedaante, versterkt door een zorgvuldige selectie van subtiele details. Deze collectie bestuit uit 11 neutrale tinten, variërend van wit tot antraciet, evenals een reeks van koude en warme grijze nuances die gecombineerd met elkaar en met de andere series van Mirage het scala aan inrichting en design verruimd.

Glocal Evo/2_e buitentegel

Evo/2_e is de speciale techniek waarmee deze tegel is geproduceerd, waarbij de dikte van de tegel ondermeer wordt aanpast naar 20 mm. Met deze techniek heeft deze tegel een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken. Hierdoor is deze tegel beter bruikbaar en duurzamer voor buitenruimtes.

De Glocal collectie voor een scherpe prijs?

Een scherpe prijs ontvangen voor de Glocal tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent ook altijd van harte welkom in onze showtuin.

Ga hier naar de pagina van Mirage binnentegels.

De Glocal is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen:

(Evo_2/e) Glocal Ideal GC 03
(Evo_2/e) Glocal Type GC 04
(Evo_2/e) Glocal Classic GC 05
Glocal Clear GC 01
Glocal Perfect GC 02
Glocal Sugar GC 07

(Evo_2/e) Glocal Absolute GC 06
(Evo_2/e) Glocal Chamois GC 08
Glocal Toffe GC 09
Glocal Iron GC 20
Glocal Corten GC 21

De Glocal is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

De (Evo_2/e) Glocal 20 MM is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 90×90 cm, 120×120 cm