Cotto d'Este X-Beton

De Cotto d’Este X-Beton collectie keramische buitentegels, is een collectie geïnspireerd op de uitstraling van gewalst beton. Deze collectie biedt materialen en kleuren in perfecte harmonie met de trends van de hedendaagse architectuur.
Door de strakke betonlook krijgt iedere ruimte, zowel binnen als buiten, een moderne uitstraling die een neutrale sfeer kan brengen in iedere ruimte. De X-Beton collectie van Cotto d’Este tegels is te verkrijgen in 3 kleuren die lopen van licht tot donker, waarmee de moderne betonlook uitstraling kan worden aangepast naar uw eigen wens. X-Beton maakt deel uit van de PROTECT-lijn: hoogwaardige antibacteriële vloeren en wanden voor gezond, veilig en beschermd wonen.

X-beton buitentegels

Cotto d’Este heeft voor de X-Beton collectie ook een speciale buitenafwerking gefabriceerd. Deze speciale afwerking zorgt ervoor dat deze strakke betonlook interpretatie ook buitenruimtes kan verfraaien. Breng de trend van architectuur en exterieurdesign nu aan op bijvoorbeeld uw terras, veranda, of zwembad!

Meer info over de X-Beton collectie?

Wilt u meer informatie over de X-Beton collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u direct een scherpe prijs krijgen voor deze collectie? Vraag dan geheel vrijblijvend offerte een offerte aan. Heeft u een vraag? Deze kunt u altijd stellen via de chat op onze website.

Klik hier voor meer informatie over de Cotto d’Este X-Beton binnentegel.

De X-Beton collectie kleuren en afmetingen

Kleuren:
– X-Beton Dot 30
– X-Beton Dot 50
– X-Beton Dot 70

Afmetingen:
60×60, 60×120, 90×90 cm