• null

    Cotto d’Este tegels

Cotto d’Este is een Italiaans tegelmerk dat zich onderscheid door het gebruik van hoogwaardig materiaal, de nieuwste productietechnieken en de nieuwste designs. Deze kwaliteitstegels vormen de top van de markt op het gebied van design, duurzaamheid en technische kwaliteiten. Cotto d’Este Tegels combineert tijdloze uitvoeringen samen met de modernste ideeën.

Cotto d’Este tegels, opgericht in 1993, Sassuolo. Opgericht met het oog op het ontwikkelen en creëren van een uniek aanbod keramiek. Een Italiaans tegelmerk dat zich onderscheid door het gebruik van hoogwaardig materiaal, de nieuwste productietechnieken en de modernste designs. Door aandacht te besteden aan de kleinste details en een proces waarbij innovatie voorop staat, kan Cotto d’Este kwaliteit tegels leveren die de top vormen van de markt op het gebied van design, duurzaamheid en technische kwaliteiten. Cotto d’Este richt zich op het hogere segment binnen de markt. Hoogwaardig keramiek, waarbij het design gericht is op een luxe stijl. Natuurgetrouwe, stijlvolle tegels, maar met het gemak en de betrouwbaarheid van keramische tegels.

Cotto d’Este buitentegels

Cotto d’Este buitentegels zorgen voor een fraaie uitstraling voor elke (buiten)ruimte. Door zorgvuldig en innovatief produceren en innoveren heeft Cotto d’Este een ruime keuze voor binnen- en buiten weten te creëren!

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Cotto d’Este. Bent u op zoek naar (Cotto d’este) binnentegels  Kijk dan ook eens op of op Regge Tegels & Vloeren

Cotto d’Este brengt de Italiaanse style en design terug in de vorm van hoogwaardig keramiek!

Onze series

Staat de serie van Cotto d’Este die u zoekt hier niet tussen of wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Menu