Cotto d’Este Lithos

De Lithos collectie van Cotto d’Este tegels is een collectie keramische (buiten)tegels met de inspiratie gehaald uit de esthetiek van natuurlijk marmer. Dit resultaat is voorgekomen door de innovatieve manier van het zoeken naar nieuwe mogelijkheden door Cotto d’Este. Hierdoor is de Lithos collectie bijna niet van echt marmer te onderscheiden, omdat alle details die marmer kenmerken zijn overgenomen in deze keramische tegels. Dit leidt tot een mogelijkheid voor een ieder om in zowel binnen- als buitenruimtes de elegante uitstraling van marmer aan te brengen.

Verkrijgbaar in 4 kleuren en 6 formaten bevat deze collectie ook nog verscheidenheid. Hierdoor kan de collectie aansluiting vinden bij uw wens qua kleur en formaat.

Cotto d’Este Lithos buitentegels

Met de 20 mm afwerking van de Lithos collectie kunnen deze tegels ook worden verwerkt in buitenruimtes, zoals uw terras of een zwembad. Ideaal om iedere buitenruimte van de elegante uitstraling van marmer te voorzien samen met een hoogwaardige kwaliteit door het gebruik van keramiek.

Meer informatie over de Lithos collectie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op of stel uw vraag via de chat op onze website. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showtuin voor advies van onze verkopers.

Lithos collectie kleuren en afmetingen

Kleuren:

– Lithos Carbon
– Lithos Desert
– Lithos Moon
– Lithos Stone

Afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 90×90 cm, 120×120 cm, 260×120 cm

Binnenvariant

Benieuwd naar de afmetingen van de binnenvariant? Klik dan hier.