Refin Larix

De warme aanblik van hout gecombineerd met de praktische voordelen en bestendigheid van grès porcellanato in de collectie LARIX, geïnspireerd op de lariks houtessentie, veelvuldig gebruikt in woningen in de traditionele Alpenstijl. Dat is de basis waarmee Refin tegels de Refin Larix heeft geproduceerd.

Larix collectie

Refin Larix is het resultaat van een nauwgezette zoektocht naar de kenmerkende eigenschappen van natuurlijke materialen. Zowel op grafisch als structureel vlak worden chromatische details en oorspronkelijke oppervlaktestructuren vertaald naar keramische producten, waarbij ook de veroudering met de tijd en blootstelling aan weer en wind wordt gereproduceerd.

Larix OUT2.0 buitentegels

De Larix is door de Refin OUT2.0 productie zowel voor binnen als buiten te verkrijgen. Dus de Larix is zowel in de woonkamer, badkamer of op het terras te gebruiken. Maak nu gebruik van de veelzijdigheid van de Refin Larix!

Interesse in deze collectie?

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Voor meer informatie bent u uiteraard ook van harte welkom bij ons in de showtuin.

Kijk hier naar de Larix binnentegels.

De Larix is te verkrijgen in de afmetingen en kleuren:

Larix Fresh R
Larix Natural R (OUT2.0)

Larix Shade R (OUT2.0)
Larix Sun R (OUT2.0)

De Larix is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:

15×75 cm, 25×150 cm

Buiten:

60×60 cm, 40×120 cm