Refin Bluetech

De prestige en elegantie van Belgische blauwe hardsteen komen terug tot leven in deze innovatieve Refin tegelcollectie, uitdrukking van de meest hoogstaande productietechnologieën gecombineerd met de ervaring en kennis die al jarenlang het onderscheidend teken zijn van gres porcellanato van Refin. Hiermee interpreteert de Refin Bluetech de uitstraling van Belgisch hardsteen tot in het kleinst detail.

Bluetech collectie

De Bluetech tegel is een elegante keramische tegel met Belgische hardsteen look. Met dank aan de subtiele kleurnuances die kenmerkend zijn voor natuursteen zijn deze tegels populair in gebruik voor zowel binnen als buiten. De tegelserie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten en eventueel met antislip-laag voor het gebruik in bijvoorbeeld keuken en badkamer.

Bluetech OUT2.0

Refin Out 2.0 Bluetech besteed veel aandacht aan de manier van produceren en de kwaliteit van het product hebben de OUT2.0 Bluetech tegels een extreem hoge weerstand tegen druk op de tegel, waardoor deze niet snel kapot gaat. Refin OUT2.0 Bluetech tegels zijn bestand tegen de eroderende invloeden van de natuur, slijtage en krassen. De keramische tegels zijn gemakkelijk te plaatsen, verplaatsen en herbruikbaar indien de opstelling van uw tuin, zwembad of terras verandert. Deze flexibiliteit biedt u de mogelijkheid uw tuin naar believen aan te passen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs voor de Bluetech buitentegels te ontvangen. Vragen zijn uiteraard ook te stellen via dde chat op onze website.

Kijk hier naar de Bluetech binnencollectie.

De Bluetech(OUT2.0) is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Bluetech Vintage Plain R
Bluetech Design R
Bluetech Vintage Charbon
(Allemaal zowel binnen als buiten)

De Bluetech is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:
30×60 cm, 45×45 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 120×120 cm

Buiten:
45×90 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 90×90 cm, 40×120 cm