Vtwonen Solostone Mold

De vtwonen Solostone Mold collectie, is een betonlook design volkeramische buitentegel van 3,2 cm dik. De betonlook heeft een stoere en neutrale uitstraling die zorgt voor een rustige en moderne sfeer voor iedere ruimte. Door de 3,2 cm dikte is de Solostone Mold collectie ook nog eens makkelijk te verwerken op een stevig zandbeden en garandeert de tegel een hoogwaardige, keramische kwaliteit.

De vtwonen Solostone Mold vindt u tegen een scherpe bij Keramische-Buitentegels.nl. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of neem voor meer informatie over deze serie direct contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van deze serie

Solostone Mold collectie

De Solostone Mold collectie geeft de industriele betonlook weer in 3 stoere kleuren; Een bruine Mold Taupe, een donkere Mold Basalt en een lichtere Mold Grit. Deze kleurvariaties geven mogelijkheden tot het aanpassen van de betonlook naar uw eigen wens. De Solostone Mold is verkrijgbaar in de formaten 70×70 cm en 90×90 cm.

Solostone Mold toepassing

De Solostone Mold heeft een volkeramische 3,2 cm dikte. Dit geeft voordelen in zowel aanbrengen als kwaliteit. Bij het aanbrengen heeft de 3,2 cm dikte als voordeel dat deze tegels direct op een stevig zandbed verwerkt kunnen worden. Voor de kwaliteit heeft de dikte als voordeel dat de tegels kleur, kras en slijtvast zijn en vlek en zuurbestendig waardoor uw buitenruimte weinig onderhoud behoeft. Deze voordelen geven veel gemak en weinig onderhoud aan de tegels.

Interesse in deze collectie?

Heeft u interesse in deze collectie van vtwonen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showtuin.

De Solostone Mold is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:

– Solostone Mold Basalt
– Solostone Mold Taupe
– Solostone Mold Grit

Afmetingen:

70×70 cm, 90×90 cm