Refin
  • null

    Refin tegels

Refin heeft ruim 50 jaar ervaring met het produceren van keramische producten. In die tijd is de producent uitgegroeid tot een van de grotere tegelmerken van dit moment. Gefocust op kwaliteit en design zijn de tegels van Refin populair voor woningen en commerciële projecten.

Dankzij het esthetisch onderzoek en de technologische innovatie, zijn zowel producten zelf als de productieprocessen van zeer hoog niveau. Hierdoor heeft het bedrijf op de internationale markt een steeds sterkere concurrentiepositie weten te bemachtigen.

Refin assortiment

Refin biedt nu een ruime keuze aan oplossingen in gres porcellanato voor privéwoningen en voor de ontwerpwereld.
Refin heeft voortdurend veel geïnvesteerd in de eigen productie- en institutionele structuren en heeft er zo voor gezorgd dat deze altijd geavanceerd zijn. Er heeft recentelijk een reorganisatie en uitbreiding plaatsgevonden op het industrieterrein van Salvaterra, met een nieuwe hoofdkantoor en ook is er de eerste showroom geopend bestemd voor slechts één merk, hét ontmoetingspunt voor de designers in hartje Milaan: Refin Studio.

Refin buitentegels

Refin OUT 2.0 is een tegel geoptimaliseerd voor het buitengebruik. De dikke tegels van OUT 2.0 garanderen niet alleen een hoge weerstand tegen alle weersomstandigheden maar zijn ook in staat gewicht te dragen van bijvoorbeeld voertuigen. Ook met antislip-lagen verkrijgbaar voor gebruik bij bijvoorbeeld zwembaden.

Refin tegels kopen?

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Refin tegels. Bent u op zoek naar (Refin) binnentegels  Kijk dan ook eens op Refin binnentegels of op Regge Tegels & Vloeren

Al ruim 50 is Refin een innovatieve tegelproducent wat heeft geleid tot prachtige en gevarieerde collecties!

Onze series

Menu