Woodtale Betulla 1
Woodtale Noce
Woodtale Miele
Woodtale Noce
Woodtale Quercia

Ragno Woodtale

Woodtale van Ragno is een stoere collectie houtlook tegels. Geïnspireerd op de prachtige, oude, gerestaureerde eik. Woodtale heeft verschillende afmetingen in zijn collectie. Elegante, statige tekeningen van het leven van de oude eik. Deze knoesten en ringen zijn tot in de detail uitgewerkt in het ontwerp. Dit is allemaal terug te zien in de Ragno Woodtale. Met een uitstekend ontwikkelde uitstraling van prachtig eikenhout, maar dan met de voordelen van keramiek. Zo gaan de keramische tegels langer mee dan parket, en is keramiek makkelijker in onderhoud. De Ragno Woodtale geeft elke ruimte een warme, huislijke atmosfeer. Perfect in combinatie met vloerverwarming, zodat ook het ‘echte’ gevoel warm is!

Enkele series van de Ragno Woodtale zijn ook te verkrijgen in de XT20. Woodtale XT20 is de buitenversie van de Woodtale. Deze tegel heeft een dikte van 20 mm. Deze speciale buitenversie heeft een hogere weerstand en is gemakkelijk te leggen in exterieure ruimtes. Een ideale buitentegel dus!

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Ragno tegels. Bent u op zoek naar meer informatie over(Ragno) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/ragno-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/ .

De Ragno Woodtale is te verkrijgen in de series:

Ragno Woodtale (XT20) Betulla
Ragno Woodtale (XT20) Miele
Ragno Woodtale (XT20) Nocciola

Ragno Woodtale (XT20) Noce
Ragno Woodtale Quercia

 

De Ragno Woodtale is te verkrijgen in de afmetingen:

15×120 cm, 20×120 cm, 30×120 cm

De Ragno Woodtale XT20 is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 40×120 cm

Menu