Woodtale Betulla
Woodtale Noce
Woodtale Miele
Woodtale Noce
Woodtale Quercia

Ragno Woodtale

Woodtale van Ragno tegels is een stoere collectie houtlook tegels. Geïnspireerd op de prachtige, oude, gerestaureerde eik. Woodtale heeft verschillende afmetingen in zijn collectie. Elegante, statige tekeningen van het leven van de oude eik. Deze knoesten en ringen zijn tot in de detail uitgewerkt in het ontwerp. Dit is allemaal terug te zien in de Ragno Woodtale. Met een uitstekend ontwikkelde uitstraling van prachtig eikenhout, maar dan met de voordelen van keramiek. Zo gaan de keramische tegels langer mee dan parket, en is keramiek makkelijker in onderhoud. De Ragno Woodtale geeft elke ruimte een warme, huislijke atmosfeer. Perfect in combinatie met vloerverwarming, zodat ook het ‘echte’ gevoel warm is!

Woodtale XT20 collectie voor buiten

Enkele series van de Ragno Woodtale zijn ook te verkrijgen in de XT20. Woodtale XT20 is de buitenversie van de Woodtale. Deze tegel heeft een dikte van 20 mm. Deze speciale buitenversie heeft een hogere weerstand en is gemakkelijk te leggen in exterieure ruimtes.

Interesse in Woodtale buitentegels?

Heeft u interesse in de Woodtale collectie voor buiten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Of neem voor meer informatie contact met ons op. Vragen zijn ook te stellen via de chat op onze website.

Of bent u op zoek naar de Woodtale tegels voor binnen? 

De Woodtale is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Woodtale (XT20) Betulla
Woodtale (XT20) Miele
Woodtale (XT20) Nocciola

Woodtale (XT20) Noce
Woodtale Quercia

De Woodtale is te verkrijgen in de afmetingen:

15×120 cm, 20×120 cm, 30×120 cm

De Woodtale XT20 is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 40×120 cm

Menu