Rewind Corda
Rewind Argilla
Rewind Polvere
ragno rewind

Ragno Rewind

De Ragno Rewind is zeer geschikt voor ieder die van een strakke vloer houdt, die een stoere uitstraling zal gaan garanderen. De Ragno Rewind is zowel voor binnen als buiten te gebruiken. Dus ruim in keuze en in gebruik!

De Rewind collectie

Een neutrale doch kenmerkende tegel die in bijna elk interieur toe te passen is. Het ontwerp van de Rewind geeft zijn eigen moderne herinterpretatie van tijdloze materialen. Hiermee kan een strakke, robuuste uitstraling aan elke ruimte worden gegeven, die zowel de mogelijkheid voor warme en koude kleuren heeft binnen de serie heeft. Beton is de basis van de Rewind, waarna dit materiaal in een ruime variatie van kleurschakeringen is toegepast. Door de betonlook heeft de Ragno Rewind ook een industrieel karakter die mee kan met elke moderne stijl.

Rewind XT20 collectie voor buiten

Met de XT20 collectie is er een 20 mm afwerking van de Rewind tegels geproduceerd. Deze afwerking is extra sterk en heeft nog steeds de prachtige uitstraling van de Rewind collectie. Bent u op zoek naar een strak, betoneffect voor buitenruimtes? Dan is de Ragno Rewind XT20 een goede uitkomst.

Interesse in de Rewind (XT20)?

Wilt u een scherpe prijs ontvangen van ons voor deze collectie buitentegels? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of stel uw vraag via de chat op onze website.

Of bent u op zoek naar de Rewind binnentegel? 

De Rewind is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Rewind Vanilla
Rewind (XT20) Polvere
Rewind (XT20) Peltro

Rewind (XT20) Corda
Rewind (XT20) Argilla
Rewind Tabacco

Afmetingen (XT20):

60×60 cm

 

Menu