Concept Concrete
Concept Greige
Concept Grigio
Concept Grigio

Ragno Concept

De keramische tegels in de Ragno Concept serie, hebben een veelzijdige en trendy look. Binnen de serie draait het om een beton-achtig effect. Door de veelzijdigheid in kleuren, kunt u de Ragno Concept geheel naar uw eigen smaak kiezen.

Concept collectie en toepassing

U kunt ervoor kiezen om een kleur te nemen, die bepalend is in uw kamer of ruimte, of juist te gaan voor een neutrale kleur,die het totaal plaatje van uw kamer of ruimte af maakt. Kortom, Ragno Concept heeft vele mogelijkheden voor een pure, krachtige uitstraling. Doordat deze collectie een binnen- en buitenafwerking heeft, unt u er voor kiezen om ruimtes zowel binnen als buiten in elkaar door te laten lopen met dezelfde tegel.

Concept XT20

Ragno Concept XT20 is de buitenafwerking van de Concept collectie. Deze tegels zijn 20 mm dik, ideaal voor buitenruimtes omdat de tegels door de 20 mm dikte extra sterk zijn. Door deze afwerking kan de neutrale en strakke uitstraling van de Concept collectie ook gebruikt worden voor uw buitenruimte. De Concept XT20 collectie is verkrijgbaar in 4 kleuren en in het formaat 60×60 cm.

Interesse in de Concept (buiten)tegels?

Heeft u interesse in deze collectie van Ragno tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uw vraag kunt u ook stellen via de chat op onze website.

Kijk hier voor de Concept binnentegel. 

De Concept is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Concept Avio
Concept Bianco
Concept Beige (zowel binnen als buiten)
Concept Greige (zowel binnen als buiten)

Concept Grigio (zowel binnen als buiten)
Concept Nero (zowel binnen als buiten)
Concept Ruggine

De Concept is te verkrijgen in de afmetingen:

10×10 cm, 15×60 cm, 30×120 cm, 30×60 cm, 37,5x75cm, 45×45 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 75×75 cm

Voor buiten is alleen de 60×60 cm verkrijgbaar

Menu