Ragno Bistrot
Patina Asfalto
Concept Grigio
Concept Grigio
Concept Greige
Ragno Rewind Polvere
  • null

    Ragno tegels

Ragno tegels is een van de grotere en bekendere Italiaanse tegelmerken. Ragno werd opgericht in 1949 te Sassuolo. Het bedrijf is een van de grondleggers van keramische tegels. Wat begon als een bedrijf voornamelijk gespecialiseerd in vloer- en wandtegels, werd later ook uitgebreid richting de buitentegels, wat uiteindelijk heeft geleid tot een bedrijf dat op alle bij de gebieden zeer gespecialiseerd is, en waarvan design en kwaliteit het resultaat zijn. Met de 2 cm afwerkingen van Ragno, is dit prachtige assortiment ook bruikbaar om buitenruimtes te verfraaien.

Ragno assortiment

Doordat Ragno een vooruitstrevend bedrijf was en is, heeft het altijd aan de wens van de klant kunnen voldoen. Dit heeft tot een breed scala aan producten geleid, die overeenkomen met de laatste stijlen en trends, of juist tijdloze tegels voort hebben gebracht. Verfraai uw buitenruimte met hoogwaardige tegels uit het Ragno assortiment, waarmee en goede combinatie tussen uitstraling en design wordt gecreëerd.

Ragno buitentegels

De prachtige buitentegels van Ragno geven iedere buitenruimte de unieke Ragno uitstraling. Door de speciale buitenafwerking hebben deze tegels een zeer hoge kwaliteit. Hiermee krijgt de gevarieerde Ragno collectie een extra gebruiksmogelijkheid, waarmee de unieke uitstraling van Ragno gebruikt kan worden. Wij adviseren u graag om de buitentegel van Ragno te kiezen die bij u past!

Interesse in buitentegels van Ragno?

Heeft u interesse in tegels uit het assortiment van Ragno? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs, samen met een bijpassend advies van ons te ontvangen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin. Vragen kunt u uiteraard ook stellen via de chat op onze website.

Of bent u op zoek naar Ragno binnentegels?

Ragno staat voor modern en trendy, maar vergeet zeker niet klassieke en traditionele stijlen. Dit allemaal zonder de kwaliteit van de tegel uit het oog te verliezen.

Bezoek onze showtuin

De uitgebreide selectie A-kwaliteit keramische buitentegels, keramisch parket outdoor, betontegels en andere vloer aanbiedingen uit ons ruime assortiment vindt u niet alleen hier maar ook in onze showtuin in Enter.

Onze series

Menu