• null

    Ragno tegels

Ragno is een van de grotere en bekendere Italiaanse tegelmerken. Ragno werd opgericht in 1949 te Sassuolo. Het bedrijf is een van de grondleggers van keramische tegels. Wat begon als een bedrijf voornamelijk gespecialiseerd in wandtegels, werd later ook uitgebreid richting de vloertegels, wat uiteindelijk heeft geleid tot een bedrijf dat op alle bij de gebieden zeer gespecialiseerd is, en waarvan design en kwaliteit het resultaat zijn.

Ragno assortiment

Doordat Ragno een vooruitstrevend bedrijf was en is, heeft het altijd aan de wens van de klant kunnen voldoen. Dit heeft tot een breed scala aan producten geleid, die overeenkomen met de laatste stijlen en trends, of juist tijdloze tegels voort hebben gebracht.

Ragno buitentegels

De prachtige buitentegels van Ragno geven iedere buitenruimte de unieke Ragno uitstraling. Door de speciale buitenafwerking hebben deze tegels een zeer hoge kwaliteit. Hiermee krijgt de gevarieerde Ragno collectie een extra gebruiksmogelijkheid, waarmee de unieke uitstraling van Ragno gebruikt kan worden.

Ragno tegels kopen?

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Ragno tegels. Bent u op zoek naar (Ragno) binnentegels? Kijk dan ook eens op Ragno binnentegels of op Regge Tegels & Vloeren

Ragno staat voor modern en trendy, maar vergeet zeker niet klassieke en traditionele stijlen. Dit allemaal zonder de kwaliteit van de tegel uit het oog te verliezen.

Onze series

Menu