Marazzi Treverkdear Beige
Marazzi Treverkdear Brown
Marazzi Treverkdear Natural

Marazzi Treverkdear

Door de tijd gesleten en gevormde eikenhouten planken, daar ligt de basis voor het idee achter de Marazzi Treverkdear. Het karakter van deze keramische tegel is stijl en design in de vorm van warmtevol charisma, die elke ruimte de karakteristieke sfeer zal geven zoals de consument deze wenst.

De Marazzi Treverkdear is zeer ruim in gebruik. Zo is dit keramisch parket door het hele huis te leggen, van badkamer tot woonkamer, overal zal deze tegel de ruimte iets extra’s geven. En niet alleen binnenshuis heeft de Marazzi Treverkdear mogelijkheden. Door een speciale 2 cm dikke uitvoering voor buitenshuis, wordt de gebruiksmogelijkheid van dit prachtige keramisch parket alleen maar uitgebreid.

Dat deze tegel te gebruiken is in bijvoorbeeld de badkamer, komt door de voordelen van keramiek. Keramisch parket is kras-, slijt- en vochtbestendig. Verder zal er door een zorgvuldig productieproces geen vocht en vuil in de poriën trekken, zodat het onderhoud aan deze tegel minimaal is. De Marazzi Treverkdear staat dus voor minimale zorgen maar optimaal genieten!

Treverkdear20 is de buitenvariant van de Treverkdear. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is.

Zoekt u naar meer informatie over (Marazzi) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/marazzi-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/

De Marazzi Treverkdear20 is te verkrijgen in de series:

Marazzi  Treverkdear Beige
Marazzi Treverkdear Brown

Marazzi Treverkdear Natural

 

De Marazzi Treverkdear is te verkrijgen in de afmetingen:

20×120 cm

De Marazzi Treverkdear20 is te verkrijgen in de afmetingen:

40×120 cm

Menu