Marazzi Treverkmade
Marazzi Treverkmust
Marazzi Treverkview
Marazzi outdoor
Marazzi Eturia
Pietre Regali Rivoli
  • null

    Marazzi Tegels

Marazzi tegels is een kwaliteitsmerk met diverse mogelijkheden voor prachtige vloeren. De grote verscheidenheid in tegelseries biedt voor ieder een oplossing. Van de levensechte houtlook gecombineerd met het onderhoudsgemak en duurzaamheid van keramiek tot vloertegels met natuurlijke gemêleerde steenlook: Marazzi biedt een oplossing.

Door de verschillende looks van de verschillende tegelseries kunt u makkelijk een prachtige, luxueuze sfeer te creëren. De tegels van Marazzi zijn op verschillende manieren toe te passen, zowel voor residentieel gebruik als projectmatig gebruik. Het assortiment bestaat onder andere uit tegels met de uitstraling van porselein, marmer, graniet, houten look en steen-effect voor zowel binnen als buiten. De tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk in het gebruik en leverbaar in verschillende kleuren, lengtes, diktes en texturen.

Marazzi buitentegels

Marazzi heeft een uitgebreid assortiment waarbinnen vele unieke kleuren, patronen en stijlen zijn vertegenwoordigt. Zo is de kans groot dat uw keus er tussen zit. Dit assortiment is door Marazzi ook beschikbaar gesteld voor buitenruimtes, door de speciale 20 mm afwerkingen. Verfraai uw exterieure ruimtes met een tegel uit het assortiment van Marazzi, Keramische-buitentegels.nl adviseert u graag!

Interesse in een tegel uit het assortiment van Marazzi? 

Heeft u interesse en wilt u direct een scherpe prijs van ons ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bent ook altijd van harte welkom bij ons in de showtuin.

Op zoek naar Marazzi binnentegels? 

Stijl, design, kwaliteit en innovatie. Alles wat de tegels van Marazzi vertegenwoordigen.

Bezoek onze showtuin

De uitgebreide selectie A-kwaliteit keramische buitentegels, keramisch parket outdoor, betontegels en andere vloer aanbiedingen uit ons ruime assortiment vindt u niet alleen hier maar ook in onze showtuin in Enter.

Onze series

Menu