Marazzi Vero

De Marazzi Vero20 is een van de nieuwste houtlook collecties van Marazzi tegels. Met de Vero collectie heeft Marazzi een prachtige interpretatie van hout voor buitenruimtes weten te creëren. Breng met de Vero collectie een niet van echt te onderscheiden houtlook aan in uw buitenruimte, in de voordelen van praktisch en hoogwaardig keramiek.

Vero collectie

De Vero collectie is ontwikkeld, uiterst trouw aan de uitstraling van de natuurlijke uitstraling van hout. Details van hout zoals knoesten en barsten zijn tot in het kleinste detail overgenomen. Voor buiten is de Vero in 3 verschillende houtsoorten te verkrijgen. Pas deze collectie hiermee aan naar het soort waar u naar op zoek bent. De Vero tegels voor buiten zijn verkrijgbaar in de afmetingen 60×60 cm en 40×120 cm.

Vero20 voor buiten

De 20 mm afwerking is de speciale afwerking voor buitenruimtes. Deze afwerking is extra sterk, maar behoudt wel de natuurlijke uitstraling van hout. Dit zorgt voor een perfecte combinatie tussen kwaliteit en uitstraling voor wie op zoek is naar een houtlook voor bijvoorbeeld een zwembad, terras of veranda.

Meer informatie over deze collectie?

Op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op om advies van onze verkopers te krijgen. Wilt u een scherpe prijs van ons ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Of bent u misschien op zoek naar de Vero binnentegel?