Marazzi Treverkmade

De Marazzi Treverkmade20 is een serie keramische buitentegels met een kenmerkende houtlook stijl. Deze warme houtlook stijl is tot in het kleinste detail overgenomen, hetgeen uitstekend te zien is in de detaillistische knoesten en lijnen die de Marazzi Treverkmade bovendien zijn kenmerkende houtlook stijl geven.

De voordelen van deze collectie

Het voordeel wanneer u voor de Treverkmade kiest, is het feit dat hier alle voordelen van keramiek bij gaat krijgen. Dit is ideaal voor wanneer u de Treverkmade wilt gaan gebruiken voor bijvoorbeeld een buitenterras met houtstijllook. Het keramiek heeft als voordelen dat het kras- en slijtvast is, de kleur zal behouden en vorstbestendig is. Ook is het ideaal in onderhoud, de tegel behoeft namelijk weinig onderhoud.

Treverkmade20 voor buitenruimtes

Treverkmade20 is de buitenvariant van de Treverkmade. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is .Door de speciale 2 cm uitvoering, kan deze prachtige tegel voor zowel binnen als buiten gebruikt worden, en kan er dus gekozen worden voor een strak, uniform geheel.

De Marazzi Treverkmade kan dus uitstekend gebruikt worden voor binnen en buiten, en zal u optimaal laten genieten door de weinige ongemakken dat keramiek met zich mee brengt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Of bent u op zoek naar Marazzi binnentegels?

De Treverkmade20 is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Treverkmade Caramel (Ook in 20 mm)
Treverkmade Cognac (Ook in 20 mm)

Treverkmade Fumé (Ook in 20 mm)
Treverkmade Cream

De Treverkmade is te verkrijgen in de afmetingen:

7×28 cm, 15×90 cm

De Treverkmade20 is te verkrijgen in de afmetingen:

40×120 cm