Marazzi Treverkhome

Marazzi Treverkhome20 is een nieuwe serie houtlook (buiten)tegels. Keramisch parket voor op uw terras, om het zwembad of onder de overkapping. Een prachtige houtlook buitentegel die haast niet van echt te onderscheiden is.

Treverkhome collectie

De Treverkhome is perfect voor het creëren van exterieure ruimtes met een warme uitstraling, zonder dat hier kwaliteit voor ingeleverd wordt. Het keramiek van 20 mm is gemakkelijk te leggen en schoon te houden. Keramische buitentegels die onovertroffen prestaties hebben, voor het eenvoudig ontwerpen en realiseren van exterieure ruimtes. Met 8 verschillende houtkleuren kan deze collectie worden uitgekozen naar eigen uitstraling. Treverkhome is in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar en in de afmetingen: 40×120 en in het vierkante formaat 60×60.

Treverkhome20

Treverkhome20 is de buitenvariant van de Treverkhome. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is. Door deze 20 mm afwerking kan de warme uitstraling van de Treverkhome collectie, ook voor buitenruimtes gebruikt worden. Verfraai bijvoorbeeld uw terras of veranda met deze warme, natuurlijke uitstraling van houtlook.

Interesse in deze collectie?

Heeft u interesse in de tegels van deze houtlook collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. U bent ook van harte welkom bij ons in de showtuin om advies te krijgen van onze verkopers.

Ga hier naar de Marazzi Treverkhome binnentegel.

De Treverkhome is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Treverkhome Larice (Ook in 20 mm)
Treverkhome Frassino (Ook in 20 mm)
Treverkhome Acero
Treverkhome Castagno

Treverkhome Rovere (Ook in 20 mm)
Treverkhome Quercia (Ook in 20 mm)
Treverkhome Betulla
Treverkhome Olmo

De Treverkhome is te verkrijgen in de afmetingen:

15×120 cm, 20×120 cm, 30×120 cm

De Treverkhome(20) is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 40×120 cm