Marazzi Mystone Silverstone

Marazzi Mystone Silverstone20 is een collectie natuursteen look tegels van Marazzi. Deze zijn niet van echt te onderscheiden! Een topper in de lijn van keramische tegels met prachtige steenprints.

Marazzi Mystone bestond al even, maar heeft er een aantal prachtige kleuren bijgekregen. De Mystone collectie bestaat uit een groot aantal verschillende soorten natuursteenlook tegels. Deze keramische tegels hebben mooie steenmotieven die niet van echt te onderscheiden zijn. Door de hedendaagse technologie is iedere Mystone tegel uniek en heeft de vele voordelen van keramiek! Marazzi Mystone tegels kunt u in uw gehele huis toepassen en door de verschillende steendecors kunt u eindeloos combineren! Marazzi Mystone geeft uw ruimte een natuurlijke uitstraling met de voordelen van keramiek.

De Marazzi Silverstone is een unieke tegel binnen de Mystone collectie. De zilverachtige opbouw van deze tegel in de kleuren Antracite, Beige en Nero geven ieder hun eigen uitstraling aan de Marazzi Silverstone. Kies voor de Silverstone wanneer u bijvoorbeeld uw terras een neutrale uitstraling wil geven die mooi op het oog valt.

Silverstone20 is de buitenvariant van de Silverstone. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is.

Zoekt u naar meer informatie over (Marazzi) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/marazzi-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/

De Marazzi Mystone Silverstone is te verkrijgen in de series:

Marazzi Mystone Silverstone Antracite (Ook in 20 mm)
Marazzi Mystone Silverstone Beige (Ook in 20 mm)

Marazzi Mystone Silverstone Nero (Ook in 20 mm)
Marazzi Mystone Silverstone Grigio

De Marazzi Mystone Silverstone is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 30×120 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 60×120 cm

De Marazzi Mystone Silverstone20 is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm