Marazzi Plaster

Marazzi Mystone Plaster20 collectie is een mooie keramische tegelserie, die zowel donkere als lichte tinten bevat, wat een zeer grote mogelijkheid tot gebruik geeft.

Marazzi Plaster brengt de uitstraling van beton naar de hedendaagse trends, waardoor een karakteristieke moderne uitstraling gecreëerd wordt. Hierdoor zal Marazzi Plaster overal een uitstraling geven die modern is, maar mededoor de voordelen van keramiek jarenlang gebruiksgemak zal geven. Doordat deze tegel keramisch is, is hij kleur- en slijtvast, geeft het geen krassen en is de tegel vorstbestendig. Ideaal dus voor een buitenvloer die tegen een stootje moet kunnen.

Plaster20 Buitentegel

Plaster20 is de buitenvariant van de Plaster. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is. Met de Plaster20 kan de betonlook uitstraling van deze fraaie serie keramische tegels, ook een strakke look geven aan uw buitenruimte. Met het daarbij komende voordeel van keramiek.

Meer informatie?

Zoekt u meer informatie over de Plaster collectie van Marazzi? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u een scherpe prijs van ons ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bent u op zoek naar de Marazzi Plaster binnentegel?

De Plaster20 is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Plaster Antracite (Ook in 20 mm)
Plaster Butter
Plaster Grey (Ook in 20 mm)

Plaster Sand (Ook in 20 mm)
Plaster Taupe

De Plaster is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 60×120 cm, 60×60 cm

De Plaster20 is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm