Marazzi Mystone Pietra Italia20

Marazzi Mystone Pietra Italia20 is een collectie natuursteen look tegels van Marazzi. Deze zijn niet van echt te onderscheiden! Een topper in de lijn van keramische tegels met prachtige steenprints.

Marazzi Mystone bestond al even, maar heeft er een aantal prachtige kleuren bijgekregen. De Mystone collectie bestaat uit een groot aantal verschillende soorten natuursteenlook tegels. Deze keramische tegels hebben mooie steenmotieven die niet van echt te onderscheiden zijn. Door de hedendaagse technologie is iedere Mystone tegel uniek en heeft de vele voordelen van keramiek! Marazzi Mystone tegels kunt u in uw gehele huis toepassen en door de verschillende steendecors kunt u eindeloos combineren! Marazzi Mystone geeft uw ruimte een natuurlijke uitstraling met de voordelen van keramiek.

De Marazzi Mystone Pietra Italia20 is de buitenversie van de Pietra Italia. Deze tegel heeft een hogere weerstand en is buiten gemakkelijker aan te brengen dan de binnen versie.

De Marazzi Mystone Pietra Italia20 geeft charme en klasse weer in neutrale keramische buitentegels. Door neutrale kleuren te gebruiken bepaalt deze tegel niet geheel de sfeer, maar geeft deze tegel juist de finishing touch!

Zoekt u naar meer informatie over (Marazzi) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/marazzi-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/

De Marazzi Mystone Pietra Italia is te verkrijgen in de series:

Marazzi Mystone Pietra Italia Grigio (Ook in 20 mm)

Marazzi Mystone Pietra Italia Beige (Ook in 20 mm)

De Marazzi Mystone Pietra Italia is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

De Marazzi Mystone Pietra Italia20 is te verkrijgen in de afmetingen:

40×120