Marazzi Mystone Kashmir

De Marazzi Mystone Kashmir20 is een collectie natuursteen look tegels van Marazzi. Deze zijn niet van echt te onderscheiden! Een topper in de lijn van keramische tegels met prachtige steenprints.

Marazzi Mystone bestond al even, maar heeft er een aantal prachtige kleuren bijgekregen. De Mystone collectie bestaat uit een groot aantal verschillende soorten natuursteenlook tegels. Deze keramische tegels hebben mooie steenmotieven die niet van echt te onderscheiden zijn. Door de hedendaagse technologie is iedere Mystone tegel uniek en heeft de vele voordelen van keramiek! Marazzi Mystone tegels kunt u in uw gehele huis toepassen en door de verschillende steendecors kunt u eindeloos combineren! Marazzi Mystone geeft uw ruimte een natuurlijke uitstraling met de voordelen van keramiek.

Mystone Kashmir

De Marazzi Mystone Kashmir is een door kalksteen geïnspireerde tegel binnen de Mystone serie. Het oppervlak geeft een fluwelig effect waardoor de texturen veel verschillen bevat ten. Daarnaast is de Kashmir in warme en natuurlijke kleuren verkrijgbaar: Beige en Bianco. De Kashmir20 is de buitenvariant van de Kashmir, waardoor de Kashmir toe te passen is op zowel in- als exterieure locaties.

De Kashmir collectie is een serie waarbij het uitmuntend is gelukt om klassieke en moderne tegels samen met eenvoudige doch unieke texturen in één collectie te verwerken!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Mystone Kashmir collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Een vraag kunt u ook altijd stellen via de chat op onze website.

Zoekt u naar meer informatie over (Marazzi) tegels? Kijk dan ook eens op Marazzi binnentegels.

De Mystone Kashmir is te verkrijgen in de series:

Mystone Kashmir(20) Beige

Mystone Kashmir Bianco

De Marazzi Mystone is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 30×120 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 60×120 cm

De Marazzi Mystone Kashmir20 is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm