Marazzi Cotto Toscana

Alle charme van klassieke Italiaanse architectuur verwerkt in een keramische tegel, dat is de Marazzi Cottotoscana. De Marazzi Cottotoscana is gebaseerd op Toscaanse terracotta, aardewerk porselein verwerkt in hedendaagse stijl. De serie bestaat uit zes kleuren, van traditioneel tot twee varianten grijs, tot koud wit. Indoor en outdoor oppervlakten krijgen onmiddellijk het gevoel van comfort en luxe. Dit kan worden gecreëerd door het grote formaat 50×100 die speciaal voor buiten is geproduceerd.

De Cotto Toscana, een prachtig verhaal in de geschiedenis van aardewerk dat is bijgewerkt met nieuwe stijlen en de design die we vandaag de dag kennen.

Marazzi Cotto Toscana buitentegel

Cotto Toscana20 is de buitenvariant van de Cotto Toscana. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is. Hiermee kan de kenmerkende uitstraling van Cotto Toscanan in de vorm van keramiek uw buitenruimte verfraaien!

Interesse of meer informatie?

Interesse of meer informatie over de Cotto Toscana (buiten)tegels? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook bent u van harte welkom bij ons in de showtuin om advies en inspiratie te krijgen van onze verkopers.

Misschien bent u op zoek naar de Marazzi Cotto Toscana binnentegel?

De Cotto Toscana is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Cotto Toscana(20) Grigio
Cotto Toscana(20) Grigio Scuro
Cotto Toscana(20) Ocra

Cotto Toscana(20) Rosa
Cotto Toscana(20) Rosso
Cotto Toscana Bianco

De Cotto Toscana is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

De Cotto Toscana20 is te verkrijgen in de afmetingen:

50×100 cm