Marazzi Mystone Ceppo di Gre

Marazzi Mystone Ceppo di Gre20 is een collectie natuursteen look tegels van Marazzi. Deze zijn niet van echt te onderscheiden! Een topper in de lijn van keramische tegels met prachtige steenprints.

Marazzi Mystone bestond al even, maar heeft er een aantal prachtige kleuren bijgekregen. De Mystone collectie bestaat uit een groot aantal verschillende soorten natuursteenlook tegels. Deze keramische tegels hebben mooie steenmotieven die niet van echt te onderscheiden zijn. Door de hedendaagse technologie is iedere Mystone tegel uniek en heeft de vele voordelen van keramiek! Marazzi Mystone tegels kunt u in uw gehele huis toepassen en door de verschillende steendecors kunt u eindeloos combineren! Marazzi Mystone geeft uw ruimte een natuurlijke uitstraling met de voordelen van keramiek.

Marazzi Mystone Ceppo di Gré kenmerkt zich door de grijze tinten en donkerdere tinten binnen de Mystone collectie. Neutrale kleuren die toch de sfeer van bijvoorbeeld uw terras kunnen gaan bepalen. Deze kleurnuances maken geen drukte maar maken samen met de prachtige verschillende texturen op de tegels een keramische buitenvloer die het werkelijke natuursteen effect prachtig naar voren brengt.

DeMarazzi Mystone Ceppo di Gré20 is de buitenvariant van de Marazzi Mystone Ceppo di Gré. Deze tegels zijn speciaal gemaakt voor exterieure ruimtes. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is.

Zoekt u naar meer informatie over (Marazzi) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/marazzi-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/

De Marazzi Mystone Ceppo di Gré is te verkrijgen in de series:

Marazzi Mystone Ceppo di Gré(20) Greige
Marazzi Mystone Ceppo di Gré(20) Grey

Marazzi Mystone Ceppo di Gré(20) Beige
Marazzi Mystone Ceppo di Gré(20) Antracite

De Marazzi Mystone Ceppo di Gré is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm

De Marazzi Mystone Ceppo di Gré20 is te verkrijgen in de afmetingen

80×80 cm