Marazzi Mystone Bluestone

De Marazzi Mystone Bluestone 2.0 is een perfecte keramische imitatie van het bekende Pierre Bleu Natuursteen. Dit Pierre Bleu natuursteen heeft een blauwe/grijze kleur die kenmerkend is voor deze steen. Het effect van de kenmerkende kleuren en oppervlakten van Pierre Bleu is gevormd door de jaren heen. Deze kenmerken zijn tot in het kleinste detail, doormiddel van zorgvuldigheid en ervaring, overgenomen in Marazzi Bluestone.

Geef bijvoorbeeld uw terras de uitstraling van echt natuursteen, maar met alle voordelen van keramiek. Zo zullen de tegels niet gaan slijten, de kleur behouden en is de buitenvloer vorstbestendig. Perfect dus om elke buitenruimte te voorzien van een strakke, natuurlijke look, maar met alle comfort vergrotende voordelen van keramiek. 2 maten, de 50×100 cm en de 60×60 cm, zijn speciaal gemaakt als 2 cm buitenuitvoering, zodat deze tegel voor zowel binnen als buiten perfect toe te passen is.

Marazzi Bluestone buitentegel

20 mm is de buitenvariant van de Bluestone. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is. Hierdoor kan de uitstraling van het Pierre Blue natuursteen ook worden verwerkt in uw buitenruimte.

Meer informatie over deze tegel?

Zoekt u meer informatie over deze tegel? Neem dan gerust contact met ons op, of kijk eens op de pagina van de Marazzi binnentegels. Wilt u een scherpe prijs krijgen voor deze tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Een vraag kunt u ook altijd stellen via de chat op onze website.

De Bluestone is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Bluestone Antracite (Ook in 20 mm)
Bluestone Grigio (Ook in 20 mm)
Bluestone Piombo

De Marazzi Bluestone is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

De Marazzi Bluestone 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 50×100 cm