Marazzi Mystone Beola

De Marazzi Mystone Beola20 collectie is onderdeel van de Mystone collectie van Marazzi tegels. De Beola geeft het karakter van strak en rauw natuursteen weer. Maar dan in de voordelen van keramiek. Hierdoor krijgt u een prachtige natuursteen vloer, maar dan met weinig onderhoud en een gegarandeerde lange duurzaamheid.

Marazzi Mystone Beola20 buitentegel

Alle kenmerken van natuursteen verwerkt in 20 mm dik keramiek. Dat is het speciale aan de Marazzi Mystone Beola. Een rustige tegel beschikbaar in 3 tinten grijs. Perfect voor wie een rustige natuursteen-look zoekt zonder al te veel zorgen en met een lange duurzaamheid. Beola is enkel te verkrijgen als buitentegel.

Mystone collectie

Marazzi Mystone bestond al even, maar heeft er een aantal prachtige kleuren bijgekregen. De Mystone collectie bestaat uit een groot aantal verschillende soorten natuursteenlook tegels. Deze keramische tegels hebben mooie steenmotieven die niet van echt te onderscheiden zijn. Door de hedendaagse technologie is iedere Mystone tegel uniek en heeft de vele voordelen van keramiek! Marazzi Mystone tegels kunt u in uw gehele huis toepassen en door de verschillende steendecors kunt u eindeloos combineren! Marazzi Mystone geeft uw ruimte een natuurlijke uitstraling met de voordelen van keramiek.

Klik hier voor de Mystone binnentegels.

Interesse in de Beola buitentegels?

Heeft u interesse in deze collectie van Marazzi? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem gerust contact met ons op. U kunt uw vragen ook stellen via de chat op onze website.

De Mystone Beola is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Mystone Beola Greige
Mystone Beola Grigio

Mystone Beola Antracite

De Mystone Beola20 is te verkrijgen in de afmetingen

50×100 cm