Marazzi Mystone Ardesia

Marazzi Mystone Ardesia20 bootst natuurlijke steenkenmerken na door grafische patronen en kleur effecten van sedimentair leisteen in donkere en zeer elegante kleuren. Ideaal voor oppervlakken in binnen- en buitenruimten.

Mystone Ardesia20 buitentegel

Ardesia20 is de buitenvariant van de Ardesia. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is. Met de 20 mm varaint van de Mystone Ardesia kan de niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling ook buitenruimtes verfraaien, in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Marazzi Mystone collectie

Marazzi Mystone bestond al even, maar heeft er een aantal prachtige kleuren bijgekregen. De Mystone collectie bestaat uit een groot aantal verschillende soorten natuursteenlook tegels. Deze keramische tegels hebben mooie steenmotieven die niet van echt te onderscheiden zijn. Door de hedendaagse technologie is iedere Mystone tegel uniek en heeft de vele voordelen van keramiek! Mystone tegels kunt u in uw gehele huis toepassen en door de verschillende steendecors kunt u eindeloos combineren! Marazzi Mystone geeft uw ruimte een natuurlijke uitstraling met de voordelen van keramiek.

Meer informatie over de Ardesia20?

Wilt u meer informatie over de Ardesia20? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u op zoek naar een scherpe prijs? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. U bent ook van harte welkom bij ons in de showtuin voor advies van onze verkopers.

Klik hier voor meer informatie over de Mystone binnentegels.

De Mystone Ardesia is te verkrijgen in de series:

Mystone Ardesia Antracite (Ook in 20 mm)
Mystone Ardesia Bianco

Mystone Ardesia Cenere (Ook in 20 mm)

De Mystone Ardesia is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm

De Mystone Ardesia20 is te verkrijgen in de afmetingen:

50×100 cm